User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
153 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: HONDA-ALFA (tekrar)..

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda frenlerini kullanıcıları söylüyor demişsin(tunıng55) sanırım benı dusunerek soyledın patron dert etme sen;
    Erman(paşa35) in dedıgı stoptech on dısk+ balata'larımı haftaya alıcam başkada sorun yok..
    İki markanın Atmosferık uretebıldıgı guclerıde kıyasla bi
    Asıl şuna cevap ver sen Alfa arabasına ne kadar guvenıyor,???
    Honda 6yıl 150.000km arkandayım diyor en basitinden
    Bu konunun içinden çıkamazsın boyundan büyük yazılar yazıyorsun..

Edit: Önceki sayfada bir arkadaş Yiğit'e EP3'ün 2. eli cok mu ıyı hemen satılıyor diye mi aldın demiş, evet aynen öyle,eger temızse tayyar anında gıdıyor..

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda frenlerini kullanıcıları söylüyor demişsin(tunıng55) sanırım benı dusunerek soyledın patron dert etme sen;
    Erman(paşa35) in dedıgı stoptech on dısk+ balata'larımı haftaya alıcam başkada sorun yok..

Edit: Önceki sayfada bir arkadaş Yiğit'e EP3'ün 2. eli cok mu ıyı hemen satılıyor diye mi aldın demiş, evet aynen öyle,eger temızse tayyar anında gıdıyor..
    150bin km 6 yıl boyunca servise bağlayabilmek için öyle bir uygulama yapılıyor. Sorunsuzluğuna laf yok ama asıl amaç o. Birşey olduğundada kullanıcı hatası diyip işin içinden çıkabilir adamlar isterse. Ama sen her seferinde garanti bozulmasın diye yetkili servise dünyanın parasını baymak zorunda kalıyorsun. Hyundai'de veriyor 150bin km 5 yıl...

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    150bin km 6 yıl boyunca servise bağlayabilmek için öyle bir uygulama yapılıyor. Sorunsuzluğuna laf yok ama asıl amaç o. Birşey olduğundada kullanıcı hatası diyip işin içinden çıkabilir adamlar isterse. Ama sen her seferinde garanti bozulmasın diye yetkili servise dünyanın parasını baymak zorunda kalıyorsun. Hyundai'de veriyor 150bin km 5 yıl...
    Sadece basit bi soru sormak istiyorum size. Ne honda fanatiğiyim nede alfa bunu belirteyim. X marka 2 yıl veriyor garantiyi diyelim ve 100.000 km. Bu marka afedersiniz ama gerizekalı mı ? Neden servise bağlamak için daha fazla garanti yada km vermiyor ?

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Söylediklerinize asla katılmıyorum, garantıden parca degıstıren cıvıc de cok az cunku zaten sorun yok(yakın bi abim servısde calısıyordu)
    Bakım harıc servıse gıtmek zorunda degılsın(fıltre,yay vs ozel servısde taktırdım sorun yok)
    Bakımları ıse yagı suyu vs. 198tl bu sınıftakı en uygun servıs ucretlerı ıcerısınde..

DogukanB
    Misafir
    hondanın sağlamlığını tartışmayın bence. ne kadar honda sevsemde forumdaki honda aşıklığı yüzünden hondadan soğusamda 2005 de sıfır aldığımız civic annemin kullanmasına rağmen (hemen her yerinde sürtük izi vs. vardır) 190k km de sadece bakımdan bakıma gider..

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama onlar diğer markaları kötülemezler, aynen Hondamentalist'ler gibi
    Emin misin??? Honda forumlarına hiç girmişliğin var mı son zamanlarda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorunsuzluğuna birşey demiyorum. Demek istediğim adamlar yetkili servise mahkum ediyor garantiyi uzatarak. 6 yıl 150bin km yetkili servise gidiyorsun.

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stoptech ne alaka ya ? O zaman her araca takalım en kaliteli Brembo'ları Ate'leri araç duruyor diye sevinelim. Burda fabrika çıkışı araçları karşılaştırıyoruz bilmem farkında mısınız?
    916 V6 Turbo

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

konu araç satımından geldi arkadaş satışını düşünüyorsa type-r almakla büyük hata etmiş benimde çevremde çok temiz type-r ı olanlar var ama hemen satabilen görmedim
    ki zaten türkiyede kaç tane satılık type-r var ve type-r sahibi o aracı satmak içinmi alır?
    bende alfamı satmak için almadım konuda alfanın 2.el piyasası değil
    hee ayrıca diğer bi sorunuda cevaplamak isterim ben 2 sene hondaya bindim 40000km yol yaptım güvenemediğim için sattım honda aracına istediği kadar güvensin kullanıcı güvenemedikten sonra...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SR20DE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece basit bi soru sormak istiyorum size. Ne honda fanatiğiyim nede alfa bunu belirteyim. X marka 2 yıl veriyor garantiyi diyelim ve 100.000 km. Bu marka afedersiniz ama gerizekalı mı ? Neden servise bağlamak için daha fazla garanti yada km vermiyor ?
    Vw grubunda her parçanın çalışma saati var mesela. Her parça için ortalama şu km'lerde bozulur diyebiliyor iyi bir vw ustası. Adam neden parça satacakken garantiyi uzatsın? Hondada sorunsuzluğuyla ilgili olarakta garantiyi uzatıyor ama yetkili servise bağlıyor kullanıcıyı. Yedek parça satmıyor ancak periyodik bakım hizmeti veriyor. Hiçbir marka otomobil satarak para kazanmaz. Çoğu servislerle parayı kazanır.

Hatta aklıma gelen bir örnekle açıklayayım. Vw Jetta 1.6 Fsi Muhasebecimin aracı. 2007de aldı 30binde olması lazım şuan. Belki o kadar bile yok. Yani çok az kullanıyor. Şarj dinamosu arızalanmış Vosmer'e gitti araç izmirde. Yeni dinamoya takma etme işçilik vs. 950 lira dediler. Götürüldü özel servise tamir olmuyormuş (neden bilmiyorum) Parça bulunamayıp vosmerden parça alındı. Yine ona yakın bir mebla ödendi. Her türlü bazı şeylerde mahkumsun yani bazı markalarda yetkili servisten parça almaya.

Dayı2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alfa gtv

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bülent76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emin misin??? Honda forumlarına hiç girmişliğin var mı son zamanlarda
    Bir çoğunun Hondamentalism'den haberi olmadığı için (apaçi kaynadığı için tam anlamıyla) gerek duymuyorum. Üyeliğim de yok. Honda-tech dışında hiç bir honda forumunda üyeliğim yok.

O bahsettiğin adamların "fitenkkk gardaşşşş" dan öteye geçmiyor Honda mantıkları.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alfa iyidir peder eski alfacıdır bır fotoğraf albümü vardır sahıp oldugu alfalarla julie julietta gtv cift egzantrigi turkiyeye getiren ilk arabalar babamın anlatmasına göre weberi ilk kullandıkları arabalardan ozaman hacımuratlar daha cıkmamısken weber ayarı yapmak için üğraşıyoduk derdı alfayıda söğle anlatır kendisi
    alfaya oturur torpitoya direksiyona bi bakarsın ılk calıstıgında kamyon gıbı sesini sever gaza bastıkca o muazzam sesi duyar ve o canli tepkileri hissedersin ya bunlar hosuna gideser bağımlı olursun baska araba süremezsin sürdüğün araba araba gibi gelmez der yada hiç hoşuna gitmez birakırsın der agzından dinlemeniz lazım
    cok alakası yok ama alfa konusunu görünce yazmak istedim
    kendileri 50 yasında ama benimle rollinglere gelir götürmiyince darılır ve alfacı arkadaslarıylada sureklı bulusur.
    Demek istedğim alfa hem güvenlik konforun yanında hisli bi arabadır safkanlığı her ne kadar modernlessede bilenler bilir hala değişmemiştir yol tutusu tepkileri frenleri cok güzeldir.
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir çoğunun Hondamentalism'den haberi olmadığı için (apaçi kaynadığı için tam anlamıyla) gerek duymuyorum. Üyeliğim de yok. Honda-tech dışında hiç bir honda forumunda üyeliğim yok.

O bahsettiğin adamların "fitenkkk gardaşşşş" dan öteye geçmiyor Honda mantıkları.
    insanlara bu şekilde yaklaşman çok yanlış bu şekilde değerlendirmen çok yanlış kaç tane honda fun club sitesine girdin kaç honda buluşmasını gördünki bu şekilde konuşuyosun.
    çok yanlış hareketler bunlar insanlara lütfen bu şekilde yaklaşma,öle bi düşüncen varsada böle bi paylaşım sitesinde dile getirme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drummer582 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insanlara bu şekilde yaklaşman çok yanlış bu şekilde değerlendirmen çok yanlış kaç tane honda fun club sitesine girdin kaç honda buluşmasını gördünki bu şekilde konuşuyosun.
    çok yanlış hareketler bunlar insanlara lütfen bu şekilde yaklaşma,öle bi düşüncen varsada böle bi paylaşım sitesinde dile getirme
    Honda'nın eğlence kulübü olduğunu bilmiyordum

Ben gördüm göreceğimi öyle kafama göre de söylemiyorum. Tabi ki çok sağlam adamlar var örnek aldığım ama geriye kalanların bir çoğu da tırt Hani sadece gidiyor diye Honda alanlar, işte ikinci eli çok iyi 2 yarışır patlarız toplarız satarız tiplerinden. Hatta bir çoğu önceden güzelim 106, Saxo'ların içine edip sonra Honda almış tipler. Onu satıp ne alacaklarını bilmiyorum. Genelde BMW alıp onun da içine etme eğilimindeler. Sonra da gerçekten otomobil seven adamlar yakınıp duruyor temiz araba bulamıyorz diye. Niye?? Kroyum ammaaa para bende gençliği içine ediyor sağolsunlar.. Konuyu daha fazla hiç edip uzatmayalım. Ben görüşlerimi belirttim yanlış bir şey varsa adminler vs. (sen yetkili birine benziyon abiii dediğim abilerim ) uyarır ben de editlerim İyi akşamlar

Tuning055 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz aracımızı fabrıkadan aldımız gıbı kullanıyor degerlendırıyoruz asıl sen dert etme... tum honda kullananları alfaya bınıdrıp bı surdurelım onlar ozmn bızım ne hıssettımızı aracın bıze ne gibi haz uyandırdığıını gorduklerınde ozmn bizi anlarlar hayatında hiz alfa surmemiş hatta yolcu koltuguna dahi oturmamış ınsanlara alfayı ne kadar anlatsak anlamazlar..
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi konuyu 1 yıl önce sen acmısssın simdi geçmiş olsun diyosun

akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlamadığım bir konu birinin geçmişi ne birini geçmişi ne?. Alfa yarışlarla uğaşırken hondanın H si bile yoktu.... 100. yılına girdi giricek. Varmı daha ötesi. Hondayı Honda yapan vtec oda sadece bir film...Başkada övünülcek bir yani yok. Adamlar varyator sistemini 1985 de bulmuşlar. 1950 den yana TEK EGZANTRİK arabası yok!!!! 4. Vtesli ARABASI HİÇ YOK!!!! 1.4 T.S bile Arkalar Disk. Günümüz alfasında arkaları kampana olan arabası hiç yok. Honda acaba hangi tuning firmasının ürünlerini kullanıyor. FABRİKASYON. RECARO MU VAR SET?, MOMU mu VAR?. fABRİKASYON BENZİN POMPASINI BİLE WALBRO KOYAN BİR FİRMA. Yapmayın arkadaşlar. Tamam tamircisi yok ikinici elide zayıf ama iyiki bunlar var yoksa biz bu paralara bu arabaları nerdeee bincezzzz!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlamadığım bir konu birinin geçmişi ne birini geçmişi ne?. Alfa yarışlarla uğaşırken hondanın H si bile yoktu.... 100. yılına girdi giricek. Varmı daha ötesi. Hondayı Honda yapan vtec oda sadece bir film...Başkada övünülcek bir yani yok. Adamlar varyator sistemini 1985 de bulmuşlar. 1950 den yana TEK EGZANTRİK arabası yok!!!! 4. Vtesli ARABASI HİÇ YOK!!!! 1.4 T.S bile Arkalar Disk. Günümüz alfasında arkaları kampana olan arabası hiç yok. Honda acaba hangi tuning firmasının ürünlerini kullanıyor. FABRİKASYON. RECARO MU VAR SET?, MOMU mu VAR?. fABRİKASYON BENZİN POMPASINI BİLE WALBRO KOYAN BİR FİRMA. Yapmayın arkadaşlar. Tamam tamircisi yok ikinici elide zayıf ama iyiki bunlar var yoksa biz bu paralara bu arabaları nerdeee bincezzzz!!!
    Hocam cidden araştırmamışsın desem ? Haksız çıkacağınız şeylere *** atmayın nolur

akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam cidden araştırmamışsın desem ? Haksız çıkacağınız şeylere *** atmayın nolur

Ben *** atmıyorum. Ben hondayı kötülemiyorum. Ama acık olamk gerek net olmak gerek. Tamam alfa honda kadar sorunsuz değil. Gt Sekmentinde iddasıda yok. Ama hondayı gerçekten çok severdim ama şu aşırı fanatiklik yüzünden soğutuyor insanları.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)