bişi merak edıyorum audı dıyenler 1.8 t yerıne sadce 1.8 olsaydı fıkırlerı aynı olurmuydu![]()
Konu amma uzamış tamamen zevk meselesi biri turbo biri atmo. Şu tarafından düşünürsek nihayetinde ikiside 13 yaş üzeri araçlar ve vtec lerin ne kadar sömürüldüğünü herkes biliyor. Bu yüzden temiz, hatta vtec lere göre çok çok temiz A3 ler bulma şansı olduğundan ve ilerisi içinde 1.8T motorun biraz bızdıklanabilirliğini düşünerekten tabiki A3 daha mantıklı derim ben. Ama yine de zevk meselesi bu satten sonra alınacak vteclerin çoğu dışı seni içi beni muhabbeti yaptırır dikkat edin![]()
Abi yanlış anlama tartışıyoruz burda
Bugun bi vti kaç para 18 liradan 24 lira arası değişiyor.96 99 arası
Audide 18 den 27 ye kada rgidiyor 99 2004 arası
3000 Tl ye o güçlere cıkmak Audide problem değil.Hadi gel bide Hondada çıkaralım o güçleri.Audide piston kola gerek yok o güçlerde hemde sorunsuzca
Kızlar neyinne olduğunu artık gayet iyi biliyorlar.Demekki audi ile hem güç alırım hem hatunuda toplarım güçse güç şekilse şekil diyorum.A3 kullanan kız çok sayıda evet .Genelde civic vti alanlara nerden aldığını sorduğumda bi bayanın altında buldum hatun zamanında full die almış bana sattı dediklerinide çok iyi hatırlıyorum.
Erkek aleti kız aleti die ayırmaya kalkarsak eğer sabaha kadar liste cıkarsak gene uzlaşamayız Sana yazdığım mesajıda yanlış anlama lütfen ama bunlar gerçek![]()
www.egeturbo.com
Turbo asker
www.egeturbo.com
Turbo asker
Tercih Meselesi Vallahi...
Ben Audide Vtı'da Bulduğum Sürüş Keyfini (Spor Araç Olarak) Adrenalini Bulamadım A3'tede A4'tede...Hatta Bigün 1.8T Chipli Egzozlu A3 Kullandım İndim Tamam Gidiyorda Hissiyat Yok Abi Almam Ben Audi Demiştim..
Karı Kız İşine Gelince Artık Zannetmiyorum A3 Dikkat Çeken Bi Araba Olsun..Zamanında 106 GTI'larada Bakan Oluyordu Tamamen Moda Meselesi...vti bitti a3 bitti 106 bitti artık Devir Scirocco,A5,Cooper Gibi Arabaların Devri...
Kız Olayına Gelince Valla 46 3.25 Yerine Benim Arabama Binen Kızın Söylediği Laf Biz Vitek Aççaz Olmm du.(çingene falan değildi hatun gayet şekil tayfadan)...İşi Hafiften Çıtlatırsan VTI Çekicidir
..Çok Hatun Vardı vtec Sesine Hasta Kalan Binipte
...Ama Yanlış Anlamayın Hep Söylerlerdi Beyazı Güzel Diye,Başka Renkler Apaçi Duruyor Diye
...Zaten İyilicek Halim Yok Hurda Oldu Gitti m.x Arabası
Tekrardan Soyluyorum
Ben Hisli Araba Kullanıcam,Ses İsterim,Şanzıman İsterim,Korku İsterim,Heyecan İsterim,Filtre Takıcam Arabanın Dunyasının Degıstını Hıssedıcem..Dersen VTI
Ben Hafiften Yayılayım,Yanıma Gelene Tebessüm Edeyim Uzayım Gideyim,Radyodan Açayım Müziği Motorum Çalışsın Yürüsün Gitsin..Öyle Fazla Heyecana Gerek Yok,Filtre Takınca Roll'de Anlarım Sonucunu Dersen..He Kafayı Bozdum 10 Lira Vti Gömeceğime A3'e Gömer Yüklü Evo Kovalarım Dersen..A3
Bu Arada 200 Üstü Gidişlerde Coiloverlı S3 Jantlı A3 Beni Gayet Tedirgin Etmişti Söylemeden Geçemeyeceğim..VTI'ı Açmayın Ara Sıra Gözüm Kamyonlara Barıyerlere Takılıyor Ve Bismillah Diyordum
Birde Unutmadan Cidden Tamam Herşey Güzelde Çok Çok Az Vtı Kaldı Piyasada Düzgün Analarını Ağlattılar Yıllarca..Ve Istenen Paralar Cıdden Buyuk Tabiki Hastasına Güzel..Şahsen 3. Arabamı Falan Alıcak Param Olsa Veririm Boyasızına 26 27 Mılyar..
A3'lerin Temizini Bulmak Biraz Araştırmayla Daha Kolay Olacaktır VTI Kadar Canları Sıkılan Arabalar Değiller..Bakınız Neler Yapılıyor Bile A3'lerin Masraf Çıkarma Olasılıkları Daha Düşük..Zaten B16a2'de AGU'da Çok Güzel Dayanıklı Makinalar
quattrosuz audiye çok güzel binilir daha hafif daha hızlı daha az yakıyo ve parçaları baya bi daha ucuz 300 ve üstü güç olmadıkça quattroya binmem bu benim fikrim![]()
Kızlar giden arabaları sever![]()
1 saat önce sti a ben bu arabayı çook seviyorum diyen kız gördüm.(casab şahit)
ehehe doğru dion hele bide bastığında çığlık atmaları yokmu bayılıorum
örn
http://www.youtube.com/watch?v=Lym1HFfHthg
www.egeturbo.com
Turbo asker
evet hondada japondur,suprada,GTR da . GTR da veyronla dalga geçen arabadır. Link aşağıda
http://www.facebook.com/#!/video/vid...6243554&ref=mf
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)