babali geçersen maseratiyi çi köfte ısmarla bize :D
Printable View
babali geçersen maseratiyi çi köfte ısmarla bize :D
maserati ezer o zaman :)
standart 70-200 videoları 13 sn gibi 3200ün
iyi giden type-r larında 13 sn civarı 70-2000 süresi
önemli olan araçların sağlığı ve bu hız aralığında hangi saniyelerde nekadar yol aldıkları
Maseratiden sonraki rakibide modena olsun bence onlar birbirine yakındı =)
ankarada 255hp dynı werili (chiefkadir'in ROL typeR) Bir EP3'ün E46 M3'ü geçtiğini biliyorum ama 245hp'lik bir EP3 ile 370hp'lik 3200GT geçilir mi????
Wideoyu heyecanla bekliyorum :)
Bu arada şahsi kanaatim, Çok boş bir yolda ROLL yapılırsa, maserati sonunda mutlaka önde olacaktır. O sebeple sınır filan war mı 70-260km filan diye?
3200GT saglıklı ise aradan tır geçer :D
bir maserati sahibi olarak fikirlerimi beyan edeyim :
3200 gt güzel ve kuvvetli ama hiç bir zaman o iddia edilen 370 Hp nin hakkını veremeyen bir araba... 300 küsür hp lik araçlarla kalksa kesin geride kalır derim ama typeR la yürüdüğü devir çok önemli... çift turbo yaklaşık 4bin devirlerde tam dolmaya başlıyor, maseratiyi 3bin devirle 4500 devir arasında rolla başlamak arasında minimum 2 boy fark olur, zaten 180 den sonra yetişmek yakalamak hayaldir bırakın gitsin :)
ghibli teşekkürler yorumun için.
biz 70 75 km gibi başalamayı düşünüyoruz. 2 de 100 yapıyoruz.
bu şeklide başlamayı düşünüyoruz.
hadı çiiiiiiii küfteciye baskın var :D :D
keyifli bir deneme olucak gibi,zamanında E 46 M 3 lerle typer lar denerken herkez m3 leri kötülüordu yok vanos u bozuk falan fılan die bence dene kagıt uzerınde typerı uzecek çok araba varken yola cıkınca typerın uzduklerı lıstesıne gırıyor maserati denemesi ne olur bılmıorum fakat guzel bir fantezi olur helekı sonu mutlu son olursa tadından yenmez
saol eser.denicez bakalım.hani nasrettin hoca şekli. YA TUTARSA.
Maserati Geçerse Rutin olur öyle önemli bir hadise değil denir.
Type R geçerse Olay olur :D
Dediğim gibi son hız sınırı mutlaka konulması lazım çünkü Hondanın bittiği yerde Maseratinin söylenecek sözü kalır,söylemeden durmaz dewam eder :)
70-200-220 denencek
maseratının verılerı e46 m3 e yakın azcık daha ıyı, 400m suresı fılan, onun ıcın o guctekı ep3 un tutuncagını dusunuorum,