bence gerek yok bu şekilde iyi duruyo..gerçekten boyaya ihtiyacı yoksa bu şekilde binmeni tavsiye ederim dostum.
Printable View
bence gerek yok bu şekilde iyi duruyo..gerçekten boyaya ihtiyacı yoksa bu şekilde binmeni tavsiye ederim dostum.
nuvola mavisinde israrciym
sedefli bi renk yapabilirsin dediğine benzer şekilde aslında ;)
hahahahhahah ulen sus konuşma hiç kaçzamandır hacı hacı diyerek sonunda değiştirdik rengi bak kızdırma yeni renginede bişi buluruz :D hahahahah
Ayrıca Hacı mustafa bikere yapıştı oolm sen bundan sonra hacısın o değişmez :D yani şansın yok mustafa zorlama yawww:D
bence orjinalinde devam et...
madem boyanıcak siyah olsun derim
Saolun arkadaşlar değerlendiricem bakalım nisan gibi havalar güzel olursa yapıcaz bi şeyler...
Aracı aynı rengine boyatmaya karar verdim tavsiyeler için çok teşekkürler...Mayıs gibi Allah izin verirse teslim alırım sanıyorum...
hayırlısı olsun tango..;)çizik fotolarınıda çekseydin ilerde problem olmaması için..;)
Yeşil iyidir fazla dikkat çekmez... Kırmızı stoplarını ortaya çıkarır Polislerin gözüne batmaz... Kırmızı yada sarı daha sakat...
vti ım olsa boyatıcagım tek renk beyaz olurdu...
championship white tı sanırım....
http://images.businessweek.com/ss/06...typer_----.jpg
o zaman altın rengi jantlar açar arabanı.. aslında hiç sewmem ööle jant ama yeşil arabaya güzel oluyo:icon_tup:
Jantlar beyaz olucak orjinallerini değiştirecek olursam ama henüz değil...
günay hayırlısı olsun siyah yapsaydın keşke :)))
allah kabul etsin
çok güzel olmuşşş çiziksiz kullanman dilegi ile :)
mşllh. çok güzel oldu yeni boyası allah kaza bela cizik vermesin..:)