Evet arkadaşlar yorumları alalım drag ve roll her ikiside?![]()
typer alır bencede s3 u gectııne göre ttyı de gecıcektır bence...
ben şahsen tt derim dragda 4 ceker üstünlügünü kullanacagını tahmin ediyorum. uzundada typ-r ı gecer derim...
Renault Sports & ///MPower
Güncelleyelim.
Type r ile TT denemiş galiba.Araçların sahipleri sonuçları yazarsa seviniriz,video falan varsada güzel olur.
denemişler mi sonunda yani... beklıorus videoyu...
evet denedık sonucları ben yazayım eger mahsuru yoksa![]()
60 dan 260 a kadar bastık bı kac kere ... 60 da type R 2 ıncı vıteste ben 3 de bastık sonuc type R ıkı boy one fırlıyor ondan sora yetısmek ımkansız oluyor benı mturbom dolana kadar fırlıo gıdıo alet200 lere kadar fark sabıt kalıyor 200 den sonra ben yavas yavas yaklasıyorum ama yeterrsız kalıyor yokus assagı bı yerde son hızlara cıktık ve yetısemedım...bır keresınde benım araba daha ıyı yurudu yaklasıodum ama trafık den dolayı Type R kesmek zorunda kaldı ....
Geri donuste 140 dan ıtıbaren yıne son hıza bastık o ılgınc oldu.Kendı arabamla ılgılı teorım gercek olduben hıc vıtes atmadan arabayı 6 ıncı vıtese koyup 140 dan bastım type R da sanırım 3 4 5 6 yaptı yanı en azından ole soledıgını duydum.Yıne benım turbo dolana kadar 1 boy one cıktı ve sonuna kadar ole gıttı.230 gıbı bıraktık.
Cok basarılı modlanmıs bır type R yapanların elıne emegıne saglık.
sonuc olarak daha onceden de dedıgım gıbı type R kullanmayı bılen bırısı tarafından kullanıldıgında 1200 kılo 260 beygır bır araba karsısında 1500 kılo tt nın bır sansı kalmadı![]()
elımde bır ıkı vıdeo var ama arkadan gelen arabalar tarafından cekılmıs nerdeyse hıc bır sey bellı olmuyor benım makınem dısında ceken varmı bılmıorum
tahmın ettiğim sonuçta neden 60 da sen 2 de basmadın?
eğer fark 2 3boy gibise bence sonuç iyi baska typerları gecebılır tt..
Dostum tebrik ederim anlatımın için sonucta genelde insanlar bu şekilde davranmıyor geçemedikleri zaman .. eline emeğine aracına sağlık..
ayrıca reşit yine alakasız adamlardan geçtim lafları falan duyuyorum. insanlara rüyalarını anlatıp durma ...İnşallah bi daha anlaşıp deneme yapacağımız akşam cebin kapalı olmaz...
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
özcanında dediği gibi denedik yakın zamanda başka tt ve typerları da dener sonuçlarını yazarız arkadaşlar ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Merak ettim sadece fikirleri mi değişiyo diyeOrtam gericek bir mesajda değil gerilen varsada mani olmiyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)