96 Broadway tabikide:)
Printable View
96 Broadway tabikide:)
fairway flash s ve 2tanede broadwayım oldu zamanında renocuyduk :) yağ yakmaz su eksıltmez sağlamdır ama doğanlarda hep gözum vardı cok yakıo dıe almadık:)
tofaş candır :D
parça ucuz hıdrolik direksiyon var arkadan itiş ustune bez koysan yakışıyor :) :P
polisler sevmez her yerde hırsız hapcı kapkaçcı muamelesı gorursun ama bilmezlerki hırsız kapkaççı hapcı tofaşa bınmıyor artık luks arabalar ile dolaşıyor :)
broadwayı de severım hep hayalımdır yerle bır bı brodway yapmak
ama hidrolik yok en son modelınde bile bide koltukları rahatsız
daha tasarrufludur tofaşa göre parçası pahalıdır tofaşa göre
eskı broadway kullanıcısı olarak yıne broadway derım :)
doğan hiç kullanmadım ama.yakıtı olsun donanımı olsun yada ne biliyim göz estetiği olsun benim tercihim brodway'den yana olurdu daha oldschool bi havası var gib gelmiştir bana hep.doğan'ın bi tek jantları gözüme hitap ediyor
yerler ıslakken yan vermek dogan
her cevırmeye gırmeden gecmek broadwey :D
Arkadan itiş olması hidrolik direksiyonlu olması doğanı daha konforlu yapıyor
broadway önden çekiş daha seri daha az yakıt tüketimi var konforu doğan kadar yok malesef
Tercihim broadway olurdu
Yaklasık 10 sene doğan kullanan birisi olarak doğan diyorum :D
her ikiside değil :D lada samara :D
12 Yıl şehiriçinde 95 model Renault 9 kullandım halende kullanıyorum sıfır aldık halen bizde :) Kesinlikle R 9 derim
Resimde ki Brodway, Doğan'a göre daha güncel duruyor.
Ancak ben Brodwayların bagajına 2 babul koyunca farların 2. katları göstermesinden dolayı hiç ısınamadım. Ayrıca Doğan'a göre küçük biraz, konsolu çok aşağıda kalıyor belkide bana öyle geliyordur.
Doğan SLX =)
doğan koltuklu broadway
2 sene bu resimdeki broadwaye bindik arkaya yük koyulunca gerçekten ön taraf havalanıyor :)
Evi taşırken bagaj+arka koltuk full doldurmuştuk çok komik olmuştu :D
BEnce doğan daha güzel gözüküyor,Arkadan itiş,rahat :)
2001den buyana bende kullanıyorum yeni kasanın koltukları iyidir şehir içinde uzun yolda bir bel desteği ortopedik bişi koymazsan sırtına destek 2 arabanın koltuğuda bel,boyun ağrıtır ...
yolda kalmaz su eksiltmez kolay kolay bozulmaz bakımını yaptırırsan Broadway yağ suyununa bak zamanında değiştir bin Yok Trigermiş falan uğraşmassın
Broadway daha şık bence tüm modellerinde..+Yakıt olarak çok ekonomik araçlar R9'lar R19'lar v.s Koleksiyoner olursam ikisininden son üretilenlerinden birer tane alırım o ayrı:)
Her yönü ile doğan başka söze gerek yok..