Sende RS varken denemişmiydin RX8 ile?
Printable View
yakın deneme olur bence hız yükseldikçe scirocco ağır basar ...
Bu speclerde 200'e kadar 106 önde olur,kimine gore acı,kimine gore sevimli bi gercek :)
http://www.streetfire.net/video/ek-6...cco_735285.htm
http://www.streetfire.net/video/ek-648_2193859.htm
bunlar bir örnek teşkil eder sanırım
106 nın sanmıyorum pek şansı olduğunu :( gerçekten roccolar güzel yürüyor.. Scirocco SuperChanger Ve Turbo 106 Atmosferik :(
üstüme gelme dur net kotalı vidyoyu izleyemedim :P Bakacam birazdan :P
Kameraman bile geçiyor rocco'yu ı ben anlamadım ki nasıl vidyo bu :D adam sizle deniyor demi eminsiniz :D Bu kadar fark olamaz yaa :(:( Yani olmamalı
benim kafam karıştı, bir videoda rocco rx8 geçiyor , diğerinde 106 roccoyu rahat rahat geçiyor. Bu durumda 106 nın rx8 i duman etmesi gerekir. videodaki 106 dolu, denenen rocco standart olabilir mi ?
KVN ve FAT güzel gitmiyordu nerden çıkardınız bunu , KVN en son ayar tutturdu ozamanda kimseyle denediğini duymadım , zaten şuanda stock geziyor en azından geçen pazar görüştüğümüzde stock tu araç. O yüzden KVN ve FAT ı kıyas konusu yapmayın , bunu kesinlikle araçları kötülemek için söylemiyorum. Ayarları tutturana kadar zaten FAT satıldı , KVN de tam ayar tutturdu araçta ufak problemler çıktı şimdi stock geziyor.
evt dyno üzerinde 240 gibi rakam veriodu KVN ama hiçte öyle gitmiodu her rollingte bende vardım YYY plakalı sadece revolu filtreli scirocco 220 hp vermesine ragmen KVN yi baya geçiodu .. onn için kıstas almayın demiş murat arkadaşımız doğruda demiş.. en son downpipeli hali filan iyi gidiodu KVN nin o zmnda kimseyle denemedi stok yapmış şuanda .. ama en iyi ölçüm revolu filtreli sağlıklı bi rocco ile denenmesi olur ..
tamam tamam en iyi dyno ; otoban olucak yine :) hayırlısı ile bekliyoruz :)
106 nın timingleri iyi yapıldıysa lamda sensörlerinde arıza yoksa egzozlarında kaça yoksa yazılımı iyi yapıldıysa EK nin attıgı farkı rahat rahat atar .
Laa selçuk bu sicirocco cular neden sevmiyorlar seni ? :D