muhaha durum oraya gidiyor demedi deme..... :) :) Caddede veri yapmak istemiyorum ama pistsizlik adami zorluyor
Printable View
ben anlamadım piste çıkmadan bi araca pist setupı nasıl yapılır. :) bu arada suan 600 hp sin anladıgım kadarıyla 1200 kg ise 100-200 6,4 sn civarı çıkması lazım varmı dbn ? benim suaki setupımda usa 10 küsür sn ler çıkartıyor slik ile 0-400 de ama ben çıkartmam burada sanırım . yani herşey forumlardaki gibi değildir.
basar kardesim awd rwdlerden hızlı fwdler var hemde ciddi hızlı. gt35r 1.9 b serisi aracta lagta yok tutunma sorunuda yok belli bi hızdan sonra. sorun olursada aktarmayı yuruyeni ona gore yapar mt takar yine sarmadan gider. fwd tukaka yurumez sarar diye uzatmanın anlamı yok..
bide hakkaten merak ediyorum hangi piste cıkıcan time trial veya cup yarısımı varda katılcan?
Pist setup derken pistte isime yariyacak sekilde araci yapiyorum, lastik secimi, difransyel secimi, aerodinami, yol tutus malzemeleri.... Maddi harcamalarim duzluge degil daha cok yol tutusa gidiyor ;)
600hp lik setup icin beyin alip aracimi rotara cekmem gerekicekti, turbo yapmaya karar verdigim icin ve turbo kitinde beyin olucagi icin ekstra beyin almiyacagim ve bundan dolayi projenin basinda hedefledigim ve yapicagim kadar yuksek nos basmiyacagim ...:)
hpf turbo kitimi bekliyorum.:icon_tup:
Arkadaslar ayni sorulari cevaplamaktan yoruldum ama yinede cevapliyim cem ;)
E heralde olur ...... ben ne yazdim fwd FIZIK KURALLARINDAN dolayi tutunma konusunda rwd ve awd dan kotu... bu kadar .... tutunamaz demedim okumuyorsunuz bundan onceki yazilarimi...
biliyorum tutunan 4 haneli onden ceker drag araclarini...
yuruyeni ona gore yapar lastik koyar demek kolay ama tutunmak o kadar kolay degil tam tersine asiri zor ....
herhalde 20 kere cevapladim ve en ilginci daha 3 post once cevapladim, hangi pist acilirsa ona cikariz eger pist olmazsada caddede kullanmaya devam ederim...
yol tutusa modifiye yapinca bitek pisttemi keyif veriyor? 1 sene caddede gezeriz bakarisniz 1 sene sonra pist acilir ....
Turkiyede pist var... ama cok cesit yok diye yol tutusa modifiye yapmiyalim mi izmir pisti duruyor bakalim korfez pisti acilicak deniyor bakacagiz ...
Istanbul parkta zaman icinde acilicak ne kadar surucek bakalim....
iki gündür yoktum forumda yazamadım şimdi okudum
arabayı bilenler zaten neyin ne olduğunu biliyor eğer biri alacaksa zaten balıklama atlamaz eğer fiyata bakacak olursanız öyle bir araba alan neyin ne olduğunu bilir
ama hiç bir şey yokken adamın iddası yokken onun konusu geçmesi gereksiz kendi öyle bir iddaada bulunursa zaten gerekli cevaplar verilir
kimsenin kandırılmasına senden önce biz göz yummayız
havaya kus uctu kac tane uctu her postunda aynı seylerı yazıyorsun 3 4 tanesını okudum baydı sonrasına bakmadım bıle ondan sordum
bu turbo işi gerçekten kolay olsa keske basar onu tak bunu tak gazla nerde coooooook basın agrıcak hersey gorundu gıbı deyıl s54b32 ıyı makına ama turbo baska ıcıne gırınce anlarsın ugrasan bılır
Özet olarak
bir musibet bin nasihatten iyidir
Beyler,
tartışmaya farklı bir fikir getiriyorum.
moscow unlimited gibi bir aktiviteyi kanuna uygun şekilde düzenleyebilmek için girişimde bulunalım.
Ankara bu işe uygunmudur?
Ankara Unlimited gibi. veya Edirne Unlimited...
2-3 kilometrelik bir yolu o gün için nasıl kapattırırız? yetkliler ile görüşelim.
her sene 3 veya 4 kere düzenlense, profesyonel ölçüm aletleri kullanılsa?
en hızlı, orta hızlı, orta yavaş, çok hızlı ne varsa o aktiviteye katılır.
Aynı gün, aynı şartlarda, profesyonel ölçüm aletleri ile. Böylece klavye başında yazıp çizenlere yer kalmaz, aracı hazır olan bu aktiviteye gelir.
mükemel bir fikir abi bu fikir hayata geçerse harbi yıkılır ortalık :) ancak bugün hazarfen i bile vermiyolar kapalı alan sanmıyorumki otobanı kapatsınlar :)
Uğraşırsak olabilir.
Ankara ve çevresinde yollar nasıl? 2-3 km kapatılabilecek düz yol var mı?
Ambulanslar, mekanik montaj kontrol için liftler......helikopterden çekim.
Yetkilileri bulup onlara durumu izah edecek, kravatını takıp bürokratik işlemleri sürdürebilecek beyefendi bir ekip bu işi çözebilir.
valla ankarada her pazar otobanda yarıs var ama ıllegal ıstanbuldan cok ıyı sakın bence
Armağan,
bir an için asfaltın iyi olduğunu veya ideal olmasa bile idare edeceğini düşünelim.
kime başvurmak gerek?
uşaltırma bakanlığına mı? ulaştırma bakanı müsteşarına mı?
Biryerlerden başlayalım.
haydi beyler.