ellerinizi aluminyum folyo ile kaplayıp yeniden denerseniz tutabilirsiniz ok kib bye
Printable View
hepimiz 100 bin tl yi geçtik zaten hayırlısı olsun :)
konu dağılmasın arkadaşlar
ateşli arabaların konuları da ateşli olur tamam da gerçekten ilk postlardaki normal havayı yakalayalım
klavyede gerilmenin bir gereği yok
havaların düzelmesine ne kaldı şunun şurasında
ha keza , toplasanız bu camiada böyle makineleri hayata geçirip asfalta çıkabilen kaç kişisiniz?
akl-ı selim'e davet ediyorum herkesi :)
o zaman hodri meydan benimde adımı yazın 100-200 hedefim 5.66 8 yada 10. luğa falan adayım :D
gönüllerin kahramanları bence msupra ve hulk
"her koşulda her daim her türlü" olarak özetleyebiliriz felsefelerini :D
Aslında araçlar hazır olsa tam deneme havaları hava buz gibi yerler kuru turbo soğu sever:)
Benim favorime gelince 1. msupra2. halkımızın kahramanı gönüllerin sultanı HULK :)
Hulk'u ailecek seviyoruz :)
Arabası hazır olup her daim sıcak soguk basan adam benim gözümde bu işin kahramanıdır
Biri Ben :D
biri ismail çam
bu gazlama ve gider huyumuz nerdeyse aynı bende soguk basarım arabama hiç acımam
İsmail abi ile sanayiden akü alıp 3 ay marşına basılmamış Msupraya marş basıp
1 dakika çalışmasına bile müsade etmeden şantiye çıkışı göbek döndük catara cutara sonra sanayiye kadar tapa gaz geldik
Biri antalya selo
Erkan ustanın orda mangalı yaktık gel la bir tur atalım dedi buz gibi motora marşa basıp sanayide deli gibi turladık
Biri antalya serdar
Sarıyken S2k ile canını aldık şanzuman kırıldı gene yürüterek götürdük
Saxo ahmet abi
Msuprayla bile deneme cesaretinde bulundu 1500 cc GT30 lu unutmayalım
birde arabasını ne zaman kullandıgı belli olmayıp ayda bir çıkartan ama konuşmaya gelince bu motorum 40 bin km oldu 100 bin km dir gazlarım diyen adamlar var
Allah herkesin gönlüne göre versin beyler
inşallah HULK un motoru eski hali gibi olsun ben başka bişey istemiyorum aldıgım şanzuman ve yaptıgım yürüyen masrafı ile zate birkaç boy hızlanmış olur oda 4 slindir rakiplerime yeter
biraz basınc acarım 6 ve 8 slindirlilere de gider
Bu konudaki son mesajım çıksın araçlar dener görürüz
DBN mi istiyorsunuz sizler için ölçerim ama açık söliyim DBN falan sk...de olmaz
ben çıkar yan yana gazlarım ya geçerim yada geçilirim ama ozaman hızlıyım yada benden daha hızlı diye konuşacagım aracım ve rakiplerim olur
Hilmi
adem allah star ede seni dadaşım.
gölgesine gider yapan masum tuner.
herkeşi geçince bu sefer hepinizi döverim diye gider yapmandan korkmuyorum değil :D :D
gözümsün :)
YouTube - döverim seni
kankamın 1 sene sonraki hali :)
bende arabasına ve kendine sonsuz güveni olan
draglarda 1 olmuş saxo ya syron lastikli civic i ile meydan okumakla kalmayıpp herkesi dumur ederek onunla yarışan adem kardeşimi asla geri vitesi olmayanlar listesinde ilk sıraya yerleştiriyorum.
inşallah herkesin arabası sorunsuz olur herkes sapık paralar dökmüş herkes karılıını alır ama inşallahta en iisi bizimkisi olur KANKA24 :d
jery ademden çok umutluyum jl zamanında belliydi giderliği k24poweRR :)
imzamı kest cevo boşver kasma :)
Bu lafin sahibi;
Mark Donohue - Wikipedia, the free encyclopedia