ya onlarda biliyo 120 den sonra içlerinden geçiceğimi napsınlar kıvranıyolar işte bu işler roll dedinmi 60 - 200 dür idael olanı bizim için arkadaşlar 60-140 düşünüyolar büyük ihtimal
Printable View
geri geri Roll :D
Drag olsaydı corsa ezer zıplar hoplar içinden geçer derdimde.Roll yapanın videosunu gerçeğini hiç göremedim
Mesela gazihanın eski corsasıyla yapsaydın rollingi durum farklı olurdu yani chip olayı sakata girer.
BEnce corsa iyiyse alır gider
uzun sound vardı onun corsa olsa herturlu alırdıda bu normal cıplı bı corsa :D
http://www.youtube.com/watch?v=DQZXlnRziRY&NR=1
ben çıkıyorum karşıya geçicem gece sonuçları yazarım tabi kalkarlarsa şaka maka 11 sayfa olmuş bu konuya video şart :D
Rasgele taner :D
1.4 civic ile videosu olan corsalı arkadaştan bahsediyorsak daha senin ile deneyeceğinden haberi yok:)
Debriyajı bitik şuanda biraz ısınınca sıyırıyor.1.4 civici 2 boy zor geçtiği dediğin yerde aynı şekilde debriyaj bittikken denenmiş.
Videosu olan denemedede daha önceden debriyaj sağlamken çekilmiş fark ondan.
Bence bu deneme işi bu gün yatacak. herkes lafa gelince herkese 4 5 boy atıo. ama denemeye gelince her kesin niyeti değişio nedense. deneme olursa kolay gelsin valla. ikisinin de işi zor gibi görünüyor.
Gercek zevkine denicek olan zaten sana 4 5 boy aticam demez cikalim farki gorelim der arabami denemek istiorum der sahsen ben arkadaslarima busekilde diyodum hic biride olmaz molmaz yan cizmediler soyle deneriz boyle deneriz diye
yaa herkesin arabası kendine göre güzeldir, güçlüdür. ama başka arabaları da küçümsememesi lazım insanların. Yok sana şu kadar boy atacam, yok içinden geçecem gibi. he geçersin, ondan sonra dersin diyeceğini. tabi yine şakacı bir dille olmak üzere. yani kısacası maksat beraber gülmek, eğlenmek olması lazım bence.
Arkadaşlar Şuan videoyu youtube yüklüyorum kazasız belasız denemeyi atlattık :) Gayet güzel ve eğlenceli bir buluşmaydı ve rolling yapıldı :) Sadete gelirsek 3-4 deneme yaptık videolarda da görüceksiniz ilk iki video tanere ait son video bana :) [bi yerde vites kaçırdım ama heyecandan diylim] :) Kimin geçip geçmediğini yazmıcam karar sizde :)
Bi video yarına kaldı (bnm olan :) ) yükledim fakat onaylanması lazım yarın sabah kalkınca ilk işim burya koymak olucak hepinize iyi geceler.. :)
Fakat ilk ikisi hazır :)
Yorumlarınızı bekliyoruz... :)
İlk deneme işıklarsan DRAG ;
İkinci deneme 57 KM hız 2. Vites ROLL ;
olum sen nasıl adamsın kendin 2 boy attın ben vsa açık kafa burun gittim hala video diyosun üstelik 60-140 yaptık arkadaşlar kısacası neymiş fd6 civic o kadarda hantal değilmiş öncelikle bi hondaya laf atmadan düşünmek lazım ... ben heyecandan kalkışta vites kaçırdım ona rağmen 1 boy fark vardı yanyana 60da kalktığımızda 3 te ayırmaya başlıyodum başladığım an arkadaş zaten bıraktı son olarak ceme verdim aracı oda kendi gözüyle görsün yürüsün diye cem benden hızlı çıktı 3 te kesiciye sokmadan önce 2 boy attı kesiciye sokunca yakaladı ... Ben bu denemeye cem'in laflarına karşılık yaptım ve kendisine biraz şok oldu bu arada ayriyetten 1.9 tdı cady ve 1.3 cdti chipli comboylada kalkmalar oldu 1.9 tdı çabuk vazgeçti :D comboylada 3-4 boy vardı aramızda sonuç olarak arabam kendi sınırlarında çok iyi iş çıkardı yaşasın STOCK FD6