Doğru hatırlıyorsun :D
Printable View
Corsayla son denemede ben kalktım (son video) ama 4-5 boy fark atması gerçekten zor, bide şuan arkadaşımın (corsanın) debriyajı sıyırıyor çünkü şöyle bi olay var ilk yüklediğim videoda 1.4i honda civic videosunda farkı biliyosunuz, honda'da 2 vites bitene kadar corsalı arkadaş 4 cü vitesteydi ve fark belliydi fakat 2 hafta ewwel gene bir buluşmada bu kadar farkı atamadı honda 2. vitesi bitirip 3'e aldığında kafa kafaya gidiyorduk ve en sonunda bi kaç vites geçmemeye başladı corsadan balata kokuları geldi :)Bu arada Taner kardeşimin kullandığı ikinci videoda Honda 3 cü vitesten 4'e alırken fark yawaşça açılmaya başlıyordu ve corsa bırakıyordu :) Taner kardeşimin hondasına 4-5 boy atıcağını düşünmüyorum sadece yeni baskı balata ile tekrar denicez o zaman sonuç ne olur düşündürücü...
en son sana kötü bi laf söylicem o olucak bi daha allah aşkına yazma bu konuya tamam videoda herkes gördü corsa bana 4-5 boy attı ama yeterki sus corsa çok iyi gidiyodu helal olsun kardeşim ne yediremediniz ya lanet olsun bi daha sizle bu işi yapanı sen düşünmeye devam et beni geçmek için koltuları felan sökün ama bide ben 3 te siz 2 te devrinizde başlayın bide ben lastikleri indiricem bide 5 kişi olucak olur dimi kardeşim geçerseniz rahatlarsın sende ya sende kullanmasan bişey demicemde sen kullandın bendende daha iyi yürüdün neyin peşindesin hala çözemedim ne varmış bu corsada böyle aşıkmı oldun olum ...
görüştüğünüzde banada haber verin uygun olursa muhabbete katılmak isterim :)
Taner&Cem 3.7 korsa varsa ben onunla çıkayım. 1.7 falan kesmez beni :P
şu fd6 cılar bi bize denk gelmiyor..