oda olabilir :D:D:D:D:D
Printable View
tabıkı 106:D
off konu iimiş
RC geçen vtech ler 106 lara geçilebiliyoo:)
çok karışık bu konu bitmez. bence en iisi Tiff e soralım bu konuyu....:)
heyttttttttttttttttttttt....:D :D :D
beyler denizlide bir turbo civic varmış..nasıl o acaba yaaaaa?ününü çok duyduk....:D
O avanstı :) Bilmezmiyiz emreekin hihi :):)
Arabaları deniyorsunuz ya mesela ,
Debriyaj durumları ıvır zıvır bakımları falanda gözardı ediliyo mesela bunlara dkkat
etmek lazım.
Mesaji silemedim , es geciniz :p
Yukari bak , sildim mesaji :)
fbc gelde bana bi avans ayarla yaaaa ....D :D
Nicki deiş birader senhttp://img522.imageshack.us/img522/7082/iconweednf0.gif
pardon valla konuda dagılmasın..hueheu..:D :D valla burdaki vitenkler standart beyler....106lar iyi gidiyo ama..bi de boş olsalar......:D :D
Emre pense lazimmi :)
Ben bilmiyomki avans ayarlamasını ama avans verebilirim :):)
Konu iyice dagıLdı ya
valla denizlide fbc not at gibi arabalar boş diil..onlarla kıyaslamak yanlış olur beyler..denizlideki vteclerde boş......başka 106dan bahsediyosak bilemem..
vaşş flaş konu kaçırmısız:)
iyi yuruyen bi 106 rollde 160 a kadar göturur.. vti ın 4. vıtesıne yenılır sora..e ***** guc farkı çok:( bunlar en iyi vtec en iyi 106 denemesınden alınan sonuclar:) vtecde acık denemede..
yuklu vtec yuklu 106 gusel olur eskısı gibi olcaktıda rekabet görcektık....
hee bu arada genelın dedığı gibi arabadan arabaya çok deişir bu durumlar.....
yavaşşş...:)
1vtec kasa agır geldiginden puglara maymun oluyo stockta butun dunya kabullendiama arac sahipleri asla kabullenemedi deneme yanılmada kesmiyo artık noter cagırmak lazım rollere eheheh
ya tamam konu geyiğe döndü ciddiye almıyoruz ama yapmayın arkadaşlar filtreli+egzoslu vtec filtreli+egzosu 106'yı geçer stocksa 2si de... ne kadar ağırlık farkı olursa olsun vtec'in şanzumanı daha kısa ve +40hp'si var şaka değil yani bu abartmayın bu kadar da...
ben full stock bulunmuyor diye öyle söyledim, fabrika çıkış vti vs 106gti arasında galip vti'dır yapmayın eylemeyin gözünüzü seveyim akıl var mantık var, güç farkı, şanzuman farkı ortada... 0-100 değeri bile daha iyi vti'ın...
ya sen simdi fabrika verilerine bakıp yazıyosan sana bişi diyemem ama benim arabam standarttı ilk aldıgım gun ve deneme sansı buldum denedigimizdede sonuc ortadaydı ben denedigim icin yazıyorum
ne bakımdan Serkan'ım :) benim her zaman savunduğum mevzular bunlar GÜÇ/AĞIRLIK oranı ve ŞANZUMAN oranı... 2si de 1.6 olduğu için tork farkı fazla da yok ve aradaki 40hp de ağırlık farkını rahat rahat kapatıp arabayı öne çıkartıyo... bunu hepimiz biliyorum benim de senelerdir söylediğim şey :)
160 PS'nin tamamini yere veren VTI var mi ? en az -20 .. yada soyle diyim " Performance Car " isimli dergi yaklasik 1.5-2 sene oncesinin . 06 MOR plakali VTI'in gucunden bahsediyor .. Yazan aynen su ; " Standar 160 HP'lik bir VTI'in yere 130-135'ini ilettigini dusunursek yapilan modifikasyonlardan sonra 185 HP'lik veri gayet guzel .. Dyno verisini gormeden bir VTI'in olanca gucunu eksiltmeden yere verdigine asla inanmam .. ki bu her arac gecerli ama rakamsal degerlek degisiklik gosteriyor ..
ohoooo o zaman bu konunun sonunda benim babam senin babanı dover olur :) ben sadece kendi gorusumu solemiyorum her sitede bu topic acılmıstır ve sonunda denemeler olmustur kimi baskı bitik der kimi vites kacırdım der kimi standart diye gelir megerse arabasında baska bişiler cıkar kimi sac jant takıp gelir hee bide gectigin halde vtec var vtec var diyenlerde var