yersiz bi karşılaştırma tabiki vtec :hahaha:
Printable View
yersiz bi karşılaştırma tabiki vtec :hahaha:
gecen ısıklarda kalktım mc larene 2 boy attımda derler:)
çok pis vtec açarım kapatabilene aşkolsun :)
geçen varya arabanın tozunu aldım 5 beygir verdi, memet abi var bizim ferrariyi sollamış dün :)
ahuhauhau o forumdaki msglari goremedim silinmis diyor fakat burdaki dalga gecerken yazdiginiz msglar super :) hosuma gitti :D
bu sitedeki fanatiklik yuzunden post atmayı bıraktım adamlar inanılır gibi diil benim arabamı bana anlattılar daha sonra işlerine gelmeyince konu sildirdiler falan şimdi kendi parklarında kendi bilgileriyle oynuyorlar :)
komikler ya :D
ne dıyelım yorumlar bellı cocoukluktan baska bır sey degıll kımlerın elıne dustu artık yazık yazık :(
ahuhuauhauha yuh artık ya
Honda bu sene F1 e vtec le katılcakmış zaten:hahaha:
Anadol Coupe hepsini yer ehehe..:)
free mn_fuzkahondam.com gerçekten çocukların eline kaldı artık zaten siteyi şöyle bi gezin hemen anlarsınız ....çocuk kafası işte bi arabayı biraz övsen uçak zannediyolar...hatta bakın bi kahkaha topici daha size http://www.hondam.com/forum/index.php?topic=20053.0 ferroyu geçen meşhur vti nedense clio rs 'e geçilmiş çocuklar ne kadar çok üzülmüşler:hahaha: xx mn_fuzka xx
yazık ya surda cogumuz bu forumdan gectık yazdık ettık cızdık sımdı bole dustuklerı duruma bakıp yorum yapıoruz :D
Söylenenlerın coguna katılmamak elde deilki
sahip cıksaydınız madem okadar onemlıydı sızın ıcın .
bu arada ferrarı gecen araba oz un vti ından bahsedılıyoo bılmem kımse farkettımı ?
ef186 nıckı olan BUGRA da yazmıs denendıgını ...
Konuyu neden silmişler okusaydık ?
:) komik la bu insanlar uzay ucağı sanıolar hondaları :)
yok daha neler
O konu ile verdiğin bu yeni linkteki konunun ne alakası var ?
''ferroyu geçen meşhur vti nedense clio rs 'e geçilmiş'' Derken orda ferrariyi geçtiği solenen Araç VTH ve geçiyo bunda ne sorun var ben anlamadım ?
Aynen Ole Normal bir vtec den bahsetmedim tabiki bizim Oz un aracından bahsetmiştim şuan konu kapalı okuyamadım ki ben onu yazalı baya sene olcak nerdeyse :D
Salah adam Senin arabandan bahsediliyo :D Sen nezaman Clio Rs e geçildin bakim :D Geri viteste mi gidiodun :D