eğer deneme yapıcaksak merter mc çok kötü....
Printable View
Valla ben oraları bilmediğim için zaten heryer uygun. Siz söyleyin yeter :)
Valla ben denemek istiyorum arabamı hiç fırsatım olmadı şimdiye kadar. Böylece diğer yapacaklarımında farkını görebilirim...
Ama deneme olmasada gelirim maksat muhabbet. İşten çıkınca eve gideğime o tarafa gelirim :D
Deneme olursada bendeki kameralarla çekeriz bakalım nasıl çıkıcak.
benle denemek isteyen var mı :D
kosarakmı? arabaylamı :D :D
hacı sen RS lerle dene git sataşma buralara :D
tolga gelırsen kendı arabanla gel 207 ıle flan gelme,207 denemıycez FD6 denıycez,
muhabbet ıcınse merter uygun ama ılla deneyelım dersenız b.sehır tarafı olsa trafık olur bnce uygun olmaz, ama warsa bıldıgınz bos olan bı yol olabılır..
bu arada ben denemıyorum zaten :D
hasan sen karsıdanmı gelıceksın ? nerde oturuyosun?
yaa hem muhabet hem deneme yapmak için bir cook yol seçenegi olan yer başakşehirr herkezi beklerim ama yok gelmeyiz derseniz çarşanba günü ortak vereceginiz karar üzerine sizilerin seçtigi yere gideriz:)
kanka o zman dedıgımız gıbı merter mc de bulusuruz sohbet muhabbet takılırız bıraz,orda plan program yaptıktan sonra bahcesehıre dogru gecerız ;) ???
uygunmudur ardslar ?
gencler gazlama varsa bızde varız herzaman 1 ef 1 ıs 1.4 lerımızle katılacagız nerde ne zaman (hakan kolayca):)
O tarafa trfik durumu nasıl oluyor kaçta çıkmak gerekir falan bilemiyorum malesef. Ona göre saat söylerseniz süper olur
[QUOTE=hasan çağri;2279920]O tarafa trfik durumu nasıl oluyor kaçta çıkmak gerekir falan bilemiyorum malesef. Ona göre saat söylerseniz süper olur[/QUOTa
aksam 9 dan sonra sakinleşir zaten roling gazlama olayı içinde gece beklenir trafik sakinşemesi için