NKL yürüseymiş böle olurmuş demekki :) beklediğimden daha iyi aracım gördüğüme göre
Printable View
NKL yürüseymiş böle olurmuş demekki :) beklediğimden daha iyi aracım gördüğüme göre
tşk ederim. benim iddam yok ara sıra kendimi tatmin etmek beni mutlu ediyor:) arkadaşlar saolsunlar ayaklarına sağlık buralarda gelmişler:)
şimdi ömerin araçla diğer denediğim iesleri karşılaştırıyorum yapılan işlemler eksiklerle mantıken ömerin geçmesi gerekiyormuş:) geçtide zaten:icon_tup:
cok guzel denemeler oldu tolga ve arkadası geldiğiniz için tesekkürler keyifli bir aksamdı.
günün sürprizi gune 70tl yakıt ile basladım bahceye geldiğimde 259km olmustu depo dipte tabi hem sıkmak hemde ekonomik olmak ayrı bi keyif verdi :D
ömer maşallah umutlarımı boşa cıkarmadın tolga kinglik gitti yeğen :D
ikinizide tebrik ediyorm centilmen bir deneme için
biz video cekemedik sizinkilerden rica etsek ekleyebilirmisinz bende görmek istiyorum dıstan nasıl gittiğimi buraya koymak istemezseniz pm atsanızda olur
alamadık kısmetımiz sıkısmıs bi yerde serhat :)
sıkıntı yok sen zaten bu kadar arabayı geçmen anormaldi :D
allah korusun diyorum :D alıcaz alıcaz...
susla dbs mi :D :D :D
rıdvan senin jantlar ağırdır ondan geçiliyor olabilirsin :D :D beyaz olsn yürümesin be kardesim :hehe :D
videoları orda izleyince silmştim gerek yok filan denildi. 1tane video var onda geç basıyorum ama yinede gidişi belli oluyor.
bu arada videoyu dikkatlice izledimde ümit inip teke tek denediğimizde benim araba iyi gidiyormuş yaw :D