50 bin € ya gayet dolu bir 320d alınabiliyor
55 bin € civarınada a4 2.0 tdi alınabiliyor
c220cdi TR de vergi sistemi yüzünden mantıklı fiyatlarda değil
65 bin € nun üstünde fiyatı var
etmez o kadar..
Printable View
50 bin € ya gayet dolu bir 320d alınabiliyor
55 bin € civarınada a4 2.0 tdi alınabiliyor
c220cdi TR de vergi sistemi yüzünden mantıklı fiyatlarda değil
65 bin € nun üstünde fiyatı var
etmez o kadar..
mercedes
bmw
audi
insignia yada 159 tartışılır (4,5)
ama passat cc buraya eklenirse.işler çok karışır.
şu an yeni kasasının çıkacağını göz ardı edersek bence orta sınıfın fiyat-performans-aksesuar-görünüş vs. her şekilde galibi 320d dir. Çünkü son partiyi borusan hep full ve i-drive lı getirdi ve çok güzel fiyatlara satıyoar şu an. Ondan sonra c220 derim. a4 diycem ama 140bg lik eşşek gibi dizeliyle zor..
Bu konuya değinen ilk arkadaşım çok haklı... +1
Bencede bak bu yorumlarla Mercedes'i o tahttan indireceğiz gibi :)
Birde C200 CDI varmış ama Mengerler ile konuştum bu konuya girmek dahi istemiyor :) Neden acaba ?? Bu araç'da 2000 cc üzeri mi ?
CC'yi ve Volvo S60'ı eklemedim o zaman hiç çıkamayız işin içinden :)
170 lik A4 var Şenyıldız Getiririz diyor ama oda manuel miş ya bu kadar para ver manU çekilmez :D
Hako kardeşim önden biraz sanki sivri burun gibi duruyor ama son resimdeki kokpit beni bitirdi iDrive - joystick şanzıman - orta konsol 5'i andırıo sanki of off içten beğendim ama dıştan ???
Bu arada bir kaç fiyat aldım. (Çoğu bayilerde yok, sipariş araç olacak diyorlar yok 4 ay beklersin yok 6 ay beklersin nazlanıp duruyorlar. Bu fiyatlar başlangıç fiyatlarıymış. Mercedes BMW ve Audi'de donanım çok artırıyor fiyatları diğerleri o kadar esnek değil birkaç opsiyonu var o kadar.)
MERCEDES-BENZ C220 CDI BlueEFFICIENCY (Yeni) 151.904 TL
AUDI A4 2.0 TDI Ambiente 170 HP S-Line 133.452 TL
TOYOTA AVENSIS 2.2 D4-D 177 HP TEC-Edition 122.220 TL
BMW 320d Sport Plus 184 HP AUT 119.882 TL
BMW 320d Comfort Plus 184 HP AUT 118.781 TL
PEUGEOT 508 Sedan GT 2.2 HDi 204 HP Aut. 112.160 TL
ALFA ROMEO 2.0 JDTM Distinctive Plus Aut. 107.926 TL
AUDI A4 2.0 TDI Ambiente 143 HP Multitronic 106.019 TL
FORD MONDEO 2.0 TDCi Titanium S 163 HP AUT 96.277 TL
OPEL INSIGNIA 2.0 160 HP Cosmo AS 95.513 TL
CITROËN C5 2.0 HDi 163 HP Exclusive BVA 94.650 TL
FORD MONDEO 2.0 TDCi Selective 140 HP AUT 93.675 TL
PEUGEOT 508 Sedan Allure 2.0 HDi 163 HP Aut. 90.070 TL
TOYOTA AVENSIS 2.0 Premium Aut. 87.300 TL
2.2 ler çok pahalı. Nedeni ÖTV farkı
0 ila 1600 cm³ arasında olanlar % 37,
- 1600 ila 2000 cm³ arasında olanlar % 60,
- 2000 cm³’ün üzerinde olanlar % 84
bide %18 KDV alıyorlar utanmadan bunun üstüne yetmiyor bir de bandrol tescil ve plaka masrafı 1 posta da devlete biz versek anca hırsını alıcak bizden :)
maşallah bmw vwden daha fazla ortak materyal kullanıyo.
şuna bakın bütün bmwlerin konsolları üç aşağı beş yukarı aynı.
Bmw, Mercedes ve Audi üçlüsünü tecrübe etme şansım oldu. Şahsi görüşüm a4'ün diger iki modelden kasa genişligi açısından daha iyi oldugu. Eger ki uzun boylu ve yapılı biri iseniz bmw ve mercedeste darlanmamak imkansız gibi. Benim boyum 1.93 ve kilom da 90 civarlarında, bmw ve mercedeste kendimi kapana kısılmış gibi hissettim.
bmw lerin özellikler gösterge paneli iç aksamları aynı ve çok sönük mercedes yanında :)
http://i56.tinypic.com/2z8rtye.jpg new 3 series
http://i52.tinypic.com/2zf28ur.jpg new c class :)
audi bence bikaç yıla bmw yi sollar ama yıldız her zaman yıldız :)
2011 5 20d 184 hp..
Merso yapmış yapacağını içide değişik bugün würth'te gördüm bitane şeytan gibi olmuş önden de içten de ama makyajlanmamış C bence kötüydü. Fakat resimler full+full araçların resimleri ya bu resim ekleme nasıl beceremiyorum rica etsem eski c yeni c yan yana böle iç resmi ekleyebilirmiyiz bde insignia mondeo bmw merso audi 5'li iç resimleri ekleyebilirmi bir arkadaş yan yana görelim burda çok güzel olmuş böyle dragon07 kardeşime çok teşekkkürler.
http://i54.tinypic.com/153nr40.jpg
buda eski c class
2011 mersolarda benzinlilerde turbocharger var artık...direksiyon E- classın direksiyonu bunun gibi bikaç parça daha E-classtan alınmış...
3 bmw bence
makyajlısını bilmiyorumda şu c kasaların navigasyon ekranının bulunduğu kapaklı göz o kadar basitki.
plastik kalitesi falan yakışmamıştı yani...
en iyisi budur demek imkansız hepsi birbirinden güzeller tercih meselesi
BENCE
bmw tasarım sürüş pozisyonu ve eğlence bakımından benim favorim olurdu teknolojik olarak hepsi yakın araçlar
alfadaki yol tutuş ve direksiyon kararlılığı hiçbirinde yok mesela bmw de bile
mercedes beni çok cezbetmiyor ama o fiyata yıllarca sorunsuzluk vaadediyor.
avensis ise toyotanın gerçek ve geçerli garantisini muhteşem süspansiyon konforuyla birleştiren bir araç. yol tutuşu diğerlerine göre zayıf ve biraz daha eğlencesiz geldi bana
insignia sırf opel türkiye yüzünden sıfır km olarak düşünmeyeceğim fiyatına göre gayet başarılı bir araç.
diğerleri ise benim için sadece diğerleri olarak kalıyor...
bu kadar para verip önden çekişli bir araç almak bana pek iyi bi fikir gibi gelmiyor bmw ve mercedes arasından ise koşulsuz olarak bmw yi tercih ederim
c180cdi , c200 cdi ,c220 cdi ,c250cdi hepside 2.2 cc hacminde... mercedes o sınıfta anca c180k ile birinci olabilir ,onuda 316 ile karşılaştırırsak ,yoksa fiyatı 3 ten daha yüksek ,vergisi fazla ve iç mekanı en dolusu olmadığı sürece hiç tatmin etmiyor ve 3 ün verdiği sürüş zevkini vermiyor o yüzden birinci 320d bana göre...