Tek sorum şu: hayatında ASR iptali yapılmış Megane a bindin mi ya da gidişini gördün mü? Sonucu çok basit evet ya da hayır?
Printable View
ben cevabı biliyorum ama söylemem.
Arkadaşım autohaber dergisi hesapları malesef araba denerken tutmuyo..Yani 26.sn de 200 görüyo şu saniyede bunu görüyo hesabı yanlış..Sende cihaza varsa gel takalım deneyelim gör Clionun nasıl gittiğini anlamak istiyosan bildiğin tanıdığın giderine inandığın bir araçla deneriz ordan anlarsın ,tabi anlatma zorunluluğumuz yok ama sizin gibi şaşkınlık içerisinde olurmu yaa clio nasıl geçer megane'ı diye yorum yapanların fikirlerinin değişmesi için yardımcı oluruz... Birsürü sormuşsun cevap yazmamışım alınmışsın galiba aslında çoğu sorunun cevabı benim postlarımda var..
Ustat sen simdi aracin videosunu cektirmiyosunya, hani benden gizli ceken olursa da plakayi kapatsin diyosun. Ben senin araci gordumya gecen, o zaman gözüm plakaya ilişti, o sirada plaka hafizaya kazinmis istem dışı. Simdi o plaka gözumun onune gelip gelip duruyor:D. Tırsıyorum şimdi ağzımdan kaçırırım diye bi yerde. Dalarmisin bana o zaman:D. Hayir sorun degil de iri adamsinya ondan şeettim:D
Autohaber dergisinde gormedim megane testi ama varsa da egimli yolda koltuklar sökük basmiyorlardir diye tahmin ediyorum.:) Neyse bende cihaz yok. Ben de benim araci ibreden ölçünce ibiza cupra gibi cikiyo degerleri de ondan sormustum siz neyle ölçüyosunuz diye.:D
Neyse alindigim filan yok zaten, ben wrx i sorunca mudahale ettin de ondan bende acikladim mevzuyu. ;)
Clio ile megane geciyosundur, yalan soyleyecek halin yok, zaten arac 210 ps ise 60-200 de gecer, bu normal. Ama stok mrs bile bence seni gecer 220 den sonra. Senin aracin duzde 230-235 der sonrada biter..
Yorum yazmamizdan sıkılıyosan da soylersin, yazarken alıntı yapmayız senden.:icon_tup:
Konu yine dagilacak ama ne yapayim mecbur kaliyorum. Subaru anılarım depreşiyo. Ben senin yasinda iken 7-8 subaru toplandik etilerde autodroma kadar anasini aglatti ekip trafigin. Neyse geldik piste bi tane 106 gti. Var mi kalkmak isteyen dedi bi depo benzinine. Kimi dedi baski balata bitik, kimi dedi kıçım ağırıyo, neyse en son bi tanesi girdi piste. 106 ci cikardi lastiklerini takti silikleri, sonra kalktilar bi guzel, bu subarunun bacaklarini ayirdi mi ortadan ikiye. Neyse donuste benzinciye girilecek, hepsi tam gaz topuk benzinci filan ugramadan.
.................................................. ...................................
Yok sıkılmıyozda çok net yazıyosun,seni geçer bunu geçer vs. hani denemiş olsan vs diyecemki tamam..Benim arabada nasıl bir şanzıman var bilmiyosun ama çok net yazabiliyosun..Desenki bence geçer vs.kabul edecem..Ben haftaya cuma büyük ihtimalle istanbulda olacam orda denerse eğer Alper ve beyaz megane lı kardeşlerimizle deneriz bakarız yetişebiliyolarmı görürüz ..kelalper video istemiyomuş bizde whitemeggy ile denersek çekeriz ..Ben önüme araba çıkmadığı sürece gaz kesmem:icon_tup:
Ya arkadaşı gıcık etmek için yazıyosun muhtemelen ama ayıp ediyosun biyerden sonra burda yazmak yeri değil ama arkadaşımızın bir hastalığı var ve onu yeniyo allahın izni ile ..Ben cem in üzülmesini istemiyorum...o deneme muhabbetimizden sonra arabası çok değişti öyle farkların olmayacağı aşikar..o yüzden normal bir gc8 gidişinden çok farklıdır zaten onun gidişide bu konu ile alakasız ;)
kadir ben sadece muhabette gelirim benim hiçbir zaman idaam olmaz ve denemede yapmam bunuda anlayışla karşılayacağını umarım , beni tanıyan arkadaşlar bilir benim için geçmek veya geçilmek önemli değil ben arabamı her haliylen seviyorum o yüzden benim için önemli olan güzel dostluklar kurmak ve bilgilerinizden faydalanıp bilgilenmek sonra aracım burda epey bir boş tartışma konusu olur en güzeli idaası olanlar denesin bence ...haa idaası ollanlar denedikten sonra herşey açıklığa kavuştuktan sonra istenirse video olsun diye deneriz ama zaten idaası olanlar benimkinden daha iyi rs ler ( en azından öyle düşünülüyor :) )
..........................
Ya bizler araba sahipleri az çok ne gider biliyoruzda diğer arkadaşların forumda tatmin olması için deneyelim diyodum..Ben konu başında 300 hp li meganelardan bu arkadaşlar sayesinde stock megane a kadar düştüm :D:hahaha:
Alperde video istemiyomuş bizde videosuz deneriz sonucu burdan yazarız artık :)
Yani kusura bakma ama sen biraz alçaktan uç. Çok yükselmişsin. Ben benim eski s2000 ile kat iptalli egzozlu Megane RS' i 220 ye kadar don lastiği yapıyordum. Devam etsem sıcakta erimiş Vivident damla sakızı gibi olacaktı da bıraktım. Kadir üstadın RS benim EZN ile aynı hatta daha fazla artısı olan speclerdeki bir S2000 i 2. vites 90km de basmalarına rağmen don lastiği yapıyor 230 km lere kadar. Bunlar denenmiş tecrübe edilmiş sonuçlar. Evden oturup tahminin de ötesinde yapılan kuru sıkı atışlar değil.
Yüklü Megane RS' e lafım yok ki ben Alpere de diyorum. Sonuçta turbo. Ama stock veya stocka yakın olanını da iyi biliyoruz. Sonuçta bu araçları biz bugün forumlardan öğrenmedik. Evet atış serbest ama biraz da destekli atın komik duruma düşüyosunuz.
tamam siz olayınızı bitirdikten sonra yaparız çekeriz video sorun değil ama sizin olayınız bir netleşsin , eğer siz yapmadan benimle yaparsan daha sonra aracım yerden yerlere vurulur bu seferde ben kırılırım ve ağzımı bozmaya başlarım bilmem anlatabildimmi o yüzden önce idaası olanlar halletsin işini sonra senle video çekeriz benim sıkıntım falan yok..
bir videoyu esirgemeyiz taa oralardan geliyorsun :icon_tup: ama 225 hp i muhattap almış olacaksın yine :)
Son zamanlarda çok kişinin kalbi incinmesin diye denemelerde video felan çekmedik ilk başlarda araç içinde video vardı çekiyodum ama bakıyorum çok geçsen adamı yerden yere vuruyolar baksana filmlere konu oldun vs .yazılabiliyo çekmesen denediğin kişi bisürü laf ediyo :D Sıkıntılı bir iş vesselam :)
valla aracım chipliyken 10 boy stock araçtan fark yedim ve rahat rahat koydum videosunu hiç komplekslerim falan yok , illaki birgün seni geçen olur mantığı ile hareket ederim ben ama arabamıda ezdirmem laflarla gerçekler neyse odur fazla abartmaya gerek yok.
gerçi senle video çekersek bahanem hazır :D jantlarım 18 diyip geçeceğim :D
ha bu arada chipli hali 190 hp vermişti stocka çevirdik chiplenmiş gibi oldum :)
Kadir sorun şu bu camiada "muhasebeci olsalar gelir-gider tablosu doldururken bile gider ve atar yapacak insanlar mevcut" :)