-
Arkadaşlaryeni konu açmak istemedim bende bir ara ibiza sc almayı düşünüyordum ama sonradan bmw aşkı tekrar ağır bastı 2001 model 3.20ci bakıyorum 37-38bine kadar.. Acaba diyorum ibiza sc mi alsam, birisi 31.000 kampany fiyatı demiş ama sitesinde boşu 35.400 yanılmıyorsam..
Hani araç daha keyifli olur size
-
Aracı kaç paraya alacaksın, bilmiyorum ama 2. el golf tsi lara yönelmeni öneririm. tek kapı istiyosanda gel senide Alfa Romeocu yapalım:) Al bi tane 1.4 turbo 135 hp lik:)
Ama alabiliyorsan 1.4 TSI al tabi 125 liklerden, downpipe ve yazılımla epey insanın kalbini kırdım. İnsanların ummadığı bir güç var:D.
-
1.2tsi ibiza stock 1.4 civicin 1 boy önünde gidiyor dsg avantajı sayesinde. Performans olarak fikir verebilir diye düşündüm.
Bu arada turbo lag sinir edici boyutta
-
Bence mantıklı bi tercih olur beğendiğim bi araba burdanda daha detaylı inceleyebilirsin Seat Ibiza 1.2 TSI Style Kalbi sağlam - SEAT testleri Arabam.com'da
-
ibiza için yeterli bir motor güzel bir yazılımlada çok keyifli olur.. Şu TSI sorun çıkartıyo patlıyo çatlıyo laflarıda artık gerçekten komik geliyor. Çıktığından beri aynı şey söyleniyor ama TFSI makinelerin neler yaptığı nasıl gittiği ortada..
-
1085 kg 1.2 turbo ve dsg arac cok ıyı ve cekısıde cok ıyı mıllet 1.2 deyınce performansı dusuk zannedıyor ama arac ıbıza oldugu ıcın dengeler degısıyor... bırde bu var turba basıncını suursuzca acıp gazladıgında tabıkı tsı kotu motor olur hersey kullanıcının elınde