Abiler uzun yol için renault kangoo mu,fiat doblo mu,ford transit connect mi,yoksa volkwagen caddy mi yola daha yatkın?yorumlarınızı bekliyorum.![]()
Abiler uzun yol için renault kangoo mu,fiat doblo mu,ford transit connect mi,yoksa volkwagen caddy mi yola daha yatkın?yorumlarınızı bekliyorum.![]()
Tatilde kalabalık olduğumuz için ve uzun yola gittiğimiz için bu konuyu açtım.Konforda önemli benim için.yorumlarınızı bekliyorum.
caddy ticari saydığın araçlar içinde en ii si diyebilirm yalnız fazla elektronik olduğundan kullandğın mazota dikkat etmen gerekir bir de fazla sıkıştırmak turbo için peq ii olmuyo...
ford connect yakıt yönünden biras fazladır ama yol tutuş bakımından ticari araçlar içerisnde bayaği sağlamdır..
Nazik olurum, bakımına, aldığım mazota dikkat ederim diyorsan bunların içinde birinci tabiki de Caddy...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Direkt Caddy.. Kendi kategorisinin en iyi aracı
ewt herkez direk caddy demiş ama bi servise gidince görürsünüz ben bişi demiyrm madem bu kadar eminsiniz bi süpriz olsun size![]()
ben listeden connecti direk çıkartıyorum uzun yol için.. daha sonra sıralama olarak kangoo gelir bana göre, daha sonra doblo... vip doblolar multijetli gayet iyi, konforlu artı kangoyagöre çok daha lüks sayılabilinir. caddye gelince bu sınıfta bir numara ama bazı problemleri var, dikkat etmek gerekir ve servis açısından diğer araçlara göre dezavantajı çoktur.
ben kangoo ve doblodansa kesinlikle Connect derim Vw ise bence pahalı alırkende sonradanda... Sonuçta ticari araç alınıyor nispeten ekonomi için... O yüzden caddy cook pahalı
katılıyorum kedi güzel amaçok pahali
uzun yolda kulanım rahatlığı en güzel doblo bence görüş açısı falan ama asfalt arabası
kangoda çok sağlamdır bozuk yolda kullanıcaksan kango iyi
connet uzun yolda beni yoruyo ama güzel yol tutuyo
sorunun cevabı bana göre doblo![]()
rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır
caddy servis bakımı seni şaşırtıcak düzeyde olan ama iç konsol konusunda da hayli hoşuna gidebilecek bir araba..rahattır uzun yolda...ben connect alırdım sürüşü yol tutuşu yolda duruşu ( ki özellikle uzun yol diyorsun) bence kesinlikle ya caddy yada connect ile gidin...
ford alırsan cok saglamdır dokemessin arabayı ama çok yakar caddy alırsan bence her şeyiyle mükemmel bi araç ama bakımları pahalıdır we çok elektronik olduu için arkadaşlarında dedii gibi çok dikkat etmen gerekir herşeyine doblo multijet hiç tawsiye etmem motor ömrü çok kısa kangoo hakkında yorum yapamıcam arac hakkında bilgim yok Bence kedi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)