Alper abi benim aracın limiti belli sen arabanı bildiğine göre en iyi açiklamayı sen yaparsın bakkal hesabı:)
Printable View
Alper abi benim aracın limiti belli sen arabanı bildiğine göre en iyi açiklamayı sen yaparsın bakkal hesabı:)
valla yapılı typer la ole yuruyen bi ies o speclerdeki rs i gecer diye dusunuyorum en az 1 boy
megane en azından orj ağırlığa dönerse yakın deneme olması lazım.
wucudundakı agırlıkları at bence sen kelimmm:)adam 150 kılo yaaaa:):)
Ben Megane RS'leri az çok gördüm..
Çok sevdiğim arabadır hatta.
Ancak turbo ies ciddi gidiyor. Şaka yapar diyorum :)
Bi sıkıntı olmazsa denicez alper abıyle sonucu gorucez zaten ..
bence ilk basışta fuat tutunamadığı için ben öne çıkıcam sonra arkadan gelip direk saplayacak gibi geliyor.:D
Alper abinin arabanın gidişini ben gördüm biliyorum tabi ben atmosferik bir araçla tutunmaya çalıştım ki onun yanında tüy siklet kaldım fakat aralıksız uzuyor alet. İes in gidişini videolardan izlediğim kadarıyla eğer ies tutunma patinaj problemleri yaşarsa alper abi kendide söylemiş ilk önce ayırabilir daha sonra ies kilo avantajından yaklaşır geçebilir.
ies 0.7 gibi basıncla yuruyordu eger basınc acarsa saka yapar...
Bu istanduldaki ies apayrı gidiyor.. Burda iki ayrı ies turbo vardı arkadaşların basıncı nedir specleri tam bilmiyorum ama bukadar gitmedikleri kesindi..O yüzden ies + 3boy diyorum bende :)
sonuç ne olur bilmiyorum ama izlemesi eğlenceli olacağı kesin :)
iki araçada 15gün ıcınde bışey yapılmadıysa turbo ies 3-4boy gıbı gecer
bi tanesi ile ben denemiştim galiba di mi kadir abi? özellikle 2 ve 3. viteste çok rahat geçiyordum. uzunda da ara pek kapanmıyordu yanlış hatırlamıyorsam. o zamanlar benim rs de yarım yamalak bi çip, filtre, egzoz falan vardı. tahmini 245 hp gibi bi şeydi.
tabi istanbuldaki araçların speclerini bilemiyorum umarım keyifli bir deneme olur...
denk bir mücadele olur gibime geliyor...RS alır diyorum...:)
örnek olsun denenmisi var :D kadir abi hatırlar.
civic in specleri 0.6 bar (volvo s70 t5 turbosu garrett t28 oluyodu galiba)stock motor, stock beyin kar lastigi :D
megane da yanlıs hatırlamıyorsam chip vardı 1.1 bar defileri otuyordu :D tam basıncını bilmiyorum.sahibide siteden bir arkadas zaten cok iyi temiz bir arkadasımızdır.gorurse yazar tam specleri.
civic ici videodur.3 vites 140-150km gibi basıldı.ben baslar baslamaz kesiciye girdim.kadrana bakmıyordum o sırada.sonra 4 vitese atıp devam ettik.ben en son 220 km hızda bıraktım.videoda gorunuyor.bu video size az cok fikir verir.
turbo civic leon cupra turbo megan rs - YouTube
megane icindende videosu var yandaki linklerden bakarısınız.leon 1.8 t mus cupra yazıyor yanlıstır.
Deneme ne zaman?
turbo ies alır bana göre heleki 4 e atınca aboww :D Kel abimizin kaçışı yok :D