Cem i getircemde arabayla gelmesini sağlayamadım ama yanımda getirip eline teslim edicem :D:D
Printable View
cidden ikinizi aynı ortamda düşünemiyorum, gülmekten roll yapamayız:D:D
Yok öyle deme abi safa ve ben son derece ciddi oluyoruz nette telefonla arayan olursa kapat hadi kapat roll yapıyoruz meşgulüz felan gibisinden. Sırf onun için aselsandan telsiz felan aldık yani :D Hadda safa bazen lastik havasından geçildiğini bile zennediyor. :hahaha:
Abi ben ona bişey demiyorum. Biz arabanın kesmeden her seferinde aynı yürüyebilmesi için yazılıma göre yakıt yapmaya çalışıyoruz. Methanol,oktan arttırıcı felan. Ama halbuki yakıta göre olması gerekmez mi bu yazılımın :) Neyse Safa al şu tata'yı yanla sen. :hahaha:
Yazılıma göre yakıt ne demek yaw. Genelde kullandığın hazırladığın bir yakıt vardır yazılımı onunla yaparsın yazılımdan sonrada yakıtı değiştirmezsin. Haa yazılım sırasında her hangi bir yakıt kullandıysanız deneyerek yeniden o yakıtı bulmaya çalışana kadar yakıtınızı hazırlayın doldurun yazılımını güncelleyin yakıtıda bir daha değiştirmeyin.
Kanka biz yazılıma göre yakıt yapmıyoruzki? Biz burda iyi benzin bulmaya çalışıyoruz denemediğimiz istasyon kalmadı ve artık kendi yolumuza gittik oktan yükseltiyoruz sadece yarış yakıtı hazırlamıyoruzki optimum düzeyde 98 oktana ulaşmaya çalışıyoruz sadece... İstanbulun yakıtları çok farklı biliyorsun...
İstanbuldaki yakit yada kayserideki genelde ayni sadece ithal az geldiginde Kirikkale rafineriden gelir.
Rakimdan,Turbonun performansi biraz duser,okadar.
Genelde Shell almaya dikkat edin ic bolgelerde.
Ayrica yazilim var diye yakit oktanini katkilarla artirmak cok zararli.
Cok nadir kullanin cunku bu tip katkilar 3-4 puan yukselttigini soylesede yapamiyorlar ve cok fazla tortu birakiyor! Ayrica pompa ve enjectorde camurlasma yapiyor.
Yazilimda biraz degisiklik yapin,hem bazi probleri bertaraf etmis olursunuz...
enjektörlere zararı olursa temızletılıyormu enjektörler?bana pis bi yakıt geldi pompa filan değiştik ama üst devirde bazen cok az isteksizlesip düzeliyor gibi anlık
Onur, bence sen bi log al sonra tekrar orjinal yazılıma dön. Birde böyle kullan ve log al bakalım. retardlara bak bakalım...
Ultrasonla temizletip,debisine bakabilirsin...
Evotech... olay bitmiştir.
sebep ? ? ?
şimdi alakasız olacak belki ama
bu polo gti ın ibizi cupra dan daha iyi gitmesinin temel sebebi nedir ?
motor aynı motor sanzıman oranları farklı desem bu denli bir fark yaratması mümkün değil gibi ?
şöyle açayım hatta stage 2 revo ya da evo yazılıma sahip aynı spec lerde
polo gti neden cupra dan daha hızlı? :)