-
Replika Scirocco R jantı var arabamda, hakikaten tam patates :D Geçen gün bijonların üzerine takılan kapakları takıyordum, bi tanesi tam girmedi dedim tornavidanın arkasıyla vurayımda girsin tam yerine, yanlışlıkla bijonun kenarına janta denk geldi, bildigin toz gibi dağıldı tornavidanın ucunu vurduğum yer :D Aman diyim replika jant kadar saçma bi iş daha yok. Varsa o da yay kesmek biçmek presslemek vsdir :D
-
yıllardır bmwlerimde replika jant yerine 20 senelik orjinal jantlar kullandım hiç biride ne çatladı ne kırıldı... 2 yada 3 parçalı bbs ler ... araştırdım en makulünü buldum aldım ben 2 parça bbs rc90 style5 modelini 1000tl ye satamadım replikaları 1200 liralara satılıyordu.. 2 parça diyince kırık mı sanıyorlardı ne??
konu dışı ama kaza testinde ki mankenin airbagleri isabet ettirememesi de başka bir trajikomik vaka :)
-
benim tecrübem şöyle oldu;
17'' rs4 jantı aldım 2 ayda bir jant yamuluyordu, devamlı lastik iniyordu,
sonunda yine replika 18'' aldım hiç şikayetim olmadı. replika var replika var hakkaten.
orjinaline 3-4 bin bayılamadık tabii ki.
-
çok güzel bir ğaylşım emeğine sağlık
-
Tam replika janta darbeli kaza yaptim. Tahminim o ki orjinal jant olsa darbe iceri gircekti replika jant kirildi tampon gorevi gordu.
Her seyden once guvenlikse almayin. Hatta tank kullanin trafikte saga sola sıkarsınız :) bu arada lucy guzel film izleyin