Islem tamam
Islem tamam
sabah bütün işlemleri bitirdim :)
Havaleyi yaptım formu akşam eve geçerken ofise bırakırım..
ordayız inşllah
Form dolduran tum arkadaslara otomatik cevap emaili gonderilmekte .
Gelmeyen ulasmayan olur ise mutlaka bilgi versin arkadaslar ...
geldi banada RE: Pist Günleri Katılım Formu (Eray YÜMSEL - BMW E30 3.25İ, 1984)
bugra ben elden vercem parayı sıkıntı olurmu
tamam aslan parçası ugrarım akşama kaça kadar ordasınız
devlet dairesimi olm orası 6 da cıkarız falan :D iyi yarın sabah bırakırım ozaman yok doldu dolmak üzere bilmem yarına 12 ye kadar opsiyonluyum cinayet cıkar orda :D
tmm kenkkk muck xD ok bye
Buğra abi peki karın doyurmak için çözümler var mı? Yoksa evde sandviç mi yapıp gelelim :D
Daha once yasadigimiz Problemler nedeniyle kesinlikle ve kesinlikle Pistin icinde bulunan bufe ile calismiyoruz.
Pist ile olan anlasmasindan dolayi bizi zorla bu kizilkaya denilen firmayla calismaya zorluyorlar. Istemedigimi belirttim ve egerki acik olur ise pankart ile ordan alisveris yapilmamasi gerektigini yazip piste asmayi dusunuyorum .
Yemek icin yaklasik 10 senedir bizim organizasyonlarimizda gelip mangalimizi yakan koftemizi pisiren bir esnaf arkadasimiz var .
Amacim arka alana mangallar kurdurup orda kofte ekmek (adam gibi mide mahvetmeyen saglikli uretimi hijyenik ve temiz ) satisi saglamak .
O nedenle bisey hazirlamana gerek yok her halukarda ben soguk icicek ve yemek isini cozecegim ...
Birdaha da kizilkayadan 1 lokma bisey yemem. (istanbuldaki ile ordaki kizilkaya farkli yanlis anlasilmasin )
Teşekkürler abi bilgilendirme için öncelikle, köfteci abi yine olacak mı diye sorsam daha kısa olurmuş aslında :D Pist içindeki büfe berbattı zaten, haklısın ordan yememek konusunda :)
gecen seferden hissettiğim bir eksikliği dile getirmek isterim organizasyon bittiğinde katılıcımlar en azından katılım belgesi yada evde baktığımızda anımsayabileceğimiz temsili birşey verilmesi daha uygun olmazmı?
ödemede sıkıntı var bankamatiktende yatıramadım para beyenmedi :) hepsine tek tek durup durup deniyorum bankamatik fişi yeterli olur heralde
cepten fotosunu cek gonder katilim@pistgunleri.com a yeterli olur herhangibir aksilige karsi da fisi kaybetme :D