"Organizasyon alanı" eğer gerçekten fotoğraftaki karting pisti ise, bunlar şaka değilse, gideceklere iyi eğlenceler dileyelim :)
Printable View
"Organizasyon alanı" eğer gerçekten fotoğraftaki karting pisti ise, bunlar şaka değilse, gideceklere iyi eğlenceler dileyelim :)
ikilemde kaldım pist çok küçük birde kuşların 0 çizmesi %100 gidersem aklımdakilerle karşılaşırsam yaktığım benzine yazık olacak
niye istanbulda değilde mersinde ya hemde dünya çapında adam geliyor :) buradada olduda ben mi kaçırdım ?
seçilen alan hakkında neden böyle yazıldığına anlam veremedim.dünyada drift yarışları ve organizasyonlarının birçoğu go kart pisti büyüklüğündeki yerlerde yapılıyor.çok uzağa gitmeye gerek yok.en dandik bulgaristan bile bu pistten daha küçük yerde şampiyona düzenliyor.bence organizasyon içindeki destekçilerin neyi ifade edildiğine bakılıp tekrar yorum yapılmalı.bu destekçilerin de kalkıpta dünyanın öbür ucundan adam getirip sıfır çizdirilmesine müsade edeceklerini sanmıyorum.
ne driftciyim nede mersinliyim..benim takıldığim konu neden kafadan pist ufak komedi olur falan gibi laflar..sonuçta bu bir sporsa bu spora gönül verenler gideceklerdir..onlardan yorum almak daha mantikli...:D
Niye herkes küçücük pist falan filan yazmış ? FormulaD1' in pisti çok mu uzun ? Kıbrıstaki pist çok mu büyük ? Ülkemizde buna göre tasarlanmış pist varda bizler mi bilmiyoruz ?
Kıbrısın pisti kameradan bile belli büyüklüğü neden hala tartışıyorsunuz ? Altı üstü araçlar yan vericekler TimeTrail falan yapıp süre kasmıyacaklar.
Mersinli olmama rağmen hiçbir Mersin toplantısına gitmiyorum kimse kusura bakmasın ama çok seviyesiz bir ortam..
edit: Ama volkicar'a gidilir, giden varsa görüşelim..
bu organizasyon yerel birinin yaptığı değil bir çok şehirden birçok insanın bir araya gelmesiyle seri halinde yapılacak bir ogranizasyondur...
objektif bakılması yönünde benim fikrim
Bende profesyonel bi organizasyon olacağını duymuştum yerel kişiler & şahısların organizasyonu değil. Yurtdışından insanlar gelecekmiş önyargılı olmamak lazım bence gidilip izlenilebilir yada katılınabilir.
organizasyonu yaptigini tahmin ettigimiz kisinin bir konusu var.
Bir konu altinda yazip sonra yazilanlara ne cevap verdi nede baska bir aciklama getirdi ....
Techturkey reklam platformu degildir .
Haa gelir yazar yaptigi isi aciklar herkez dinler izler sorar bilgilenir ama ole koy ilani yada at lafi git mevzuuna karsiyiz ....
Sanirim aranizdan katilanlar ve takip edenler var soyleyin bu isle ilgilenen kim ise drift bolumundeki konuya gelip sorulanlara cevap verip bilgi versin ....
http://www.techturkey.com/forum/drif...k-drift-7.html