Bazooka'ya tebrikler,hem derli toplu görüntüsü güzel hemde yürürü.
Wankel şahin 13lü süreler yaptı herhalde tutunamadığı için?
Bazooka'ya tebrikler,hem derli toplu görüntüsü güzel hemde yürürü.
Wankel şahin 13lü süreler yaptı herhalde tutunamadığı için?
Alper abi tebrikler
wankel şahinin kaza videosu varmı acaba birisinde ?????
b,zde var kadirsa yükler
İyi yarış olmuş,
Kupa alan Alper kardeşimi kutlarım dereceside baya iyiymiş,
Sato'da kupa manyaa oldu fwd rekorunu alamasada kupasız eve gitmiyo :)
Bazooka'yada helal olsun ..
Rpm ekibinide tebrikler gelemesekde başarılı olmalarını bekleriz herzaman
Sato usta her yarış en çok kalkan oldugu için, Amaç iyi süredense, sabit sürede stabil gitmesi daha önemli bizim için. Hala Gt30 turboyla gidiyor, bu sezon yeni setup yapıcaz kısmetse. Maşallahı var bu sene girdiği her yarışta 1. döndü ve hep en çekişmeli en heyecan dolu yarışları sahneledi.
adem abi helal olsun ALLAH herkesin gonlune gore vermis emegine bilegine saglik.
herkesin eline ayagına saglık.cok eglenceli bir gündü..
bursamızın gururu bazoka'yada tebrikler masallah :)
Emre batmaz yaristan once gene herkese atarlanmisti, bu sefer neler yazacak cok merak ediyorum...
http://cdn.speedhunters.com/wp-content/uploads/2008/10/IMG_4369_copy.jpg için Google Görsel Sonuçları
buna benzer bi wheelie Bar yapılsa saxo daha da iyi süre çıkarır , bence yeni setup da bunuda düşünün
işte kaza videosu
http://www.youtube.com/watch?v=iKWVa...ure=plpp_video
şu yarışların sunucusuna hastayım ya veriyo yalazayı sokuyo lafı sok sok ayağı sok oraya dio nie sokmuyon ayağı dio :D
Videonun basinda biri su dokuyor pet sise ile.
wankel şahin projesine saygım var. gerek şişkin çamurlukları, hayvani lastikleri ile şekil duruyor. bir de paraşüt falan (gerçi o açılsa neler olur tahmin edemiyorum) ama şahsen drag düzenliyo olsam bu aracı kesinlikle kayıta kabul etmem. tek başına patlaşıyı neyse de saxo ile yarışırken şerit atlamak nedir? saxo 2.vitese ya da 3 e sokarken yarım saniye geçikeydi de, vankel şahin saxoya patlayaydı? bu durumla beraber o 2 araba duvarı yıkıp seyircilerin arasına dalaydı? Demek ki olmamış arkadas. bu araba stabil gidemiyor. ayrodinamik sıkıntıları var herhalde. bunca bütcelik bi projeyi gidip sahine koyarsan olacağı budur diyesim geliyor ama buyuk konusmak istemiyorum. belki drag coilover, şase güclenirici ya da arka denge tekerlekleri ile sıkıntı cozulebilir ama kesinlikle jokey sıkıntısı oldugunu dusunmuyorum.