khan biraderim eskisinden hızlı dönersek kimle yarışcaz biz ;) bööööööööö :D
Printable View
khan biraderim eskisinden hızlı dönersek kimle yarışcaz biz ;) bööööööööö :D
Olur elbet yarışcak birileri emrah abi sen gel gel yarışlara.
sen don buluruz biz sana yarisacak adam. eskisinden cok hizli olman lazim ama bilgin olsun biraderim:)
Biraderim çok kupa var evde yeter :)Siz yapın dereceleri kayda değer bulursak gireriz :D
İmzam da açık seçik yazmışım dimi 9'larda 400 ü geçen olursa girmek içinde sebep olur yarışa ((:
kismet be yavru:) seninle yarismak ayrik bir zevktir. ben arabami bitirince afyon dual var unutmadin demi, kaybeden neler ismarliyacak. resmisini yiyim benim icin o daha onemli.
ule sakinolun :) kimse kimseyebilenmesin hepimiz arkadaşız gelmiyorum bu yarışlara malesef ama illlaki bidahiki yarış yada ondan sonraki ben
bence herkes kendi grup una girsin 4x4 se :D kalkın kendi aranızda haa 4x4 se idddaliytsanız çıkın yola mali görelim gücü görelim 4x4 le 2 çeker çok farklı hehehe tabiki sizin için deildir 4x4 ler görüceğimiz şuki 4x4 ler kendi gruplarında girsin görelim olayı :D 400 metre olsun görelim zamanları 300 metre ile kendinize rakip biçmeyin o 100 metrede dananın kuyruğu koopuyor ggerçek 400 de rakamlarınızı önünüze koyun ondan sonra iddda edin yaparım bunu diğe allah nasip etsin hep beraber eylenelim :)
hjerkes kendi grupuna girsin görelim neyse bana laf demek düşmez bunlar kendi fikirlerim en merak ettiğim kalkış subaru ile justy diğeri ise selehattin abi ve volkan abi hayırlısı insallah herkes kendi grupunda olsa görüces :Dneyse hayırlısı :):)
bilenmek ne be yavru sacmalama oyle sey olmaz :D biz onla atisiriz oyle.
Aynen khan biraderim annadın sen onu. :D
emrah abi katıl yarışlara yaa sen gelince renk geliyo
Kısmet ((((((:
nasip :P abi gel işte yaa bide bişi merak ettim araba ne renk oldu :D
4 ever White :D
http://www.atilatilgan.com/images/tr...temmuz-5-6.jpg
TRTUNING TEMMUZ SAYISI