Ulusal OtoDrag Şampiyonasının ikinci ayağı Stil Auto ve ECT Motorsport sponsorlugunda 8 Haziranda Akhisar Drag pistinde gerçekleştirilecektir...
bilgi için
www.eosk.org.tr
Ulusal OtoDrag Şampiyonasının ikinci ayağı Stil Auto ve ECT Motorsport sponsorlugunda 8 Haziranda Akhisar Drag pistinde gerçekleştirilecektir...
bilgi için
www.eosk.org.tr
işallah renkli geçerde bu iki yarışı peşpeşe akhisar yapmak neden ? esok yerine anok yapsın millet tatile çıkmadan seyretsin..
bu arada arkadaşlar afiş hakkında hiçte parlak düşüncelerim yok ve yönetim kuruluna bildirdim bu düşüncelerimi en yakın zamanda değişmesi ümidiyle
afiş konusunda burmok drag turkten yardım istemişti bencec sizde onlara bir danısın ayrıca dacia ne alaka anlamadım![]()
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
eyvah eyvah afiş gerçekten olmamış ulusal drag şampiyonası yaw bu ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bi an şaka falan sandım... cidden afiş rezalet...
PS li dacia yani dragla ne alakaysa...
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
Dacia turbo nos grup 9 birincisi
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Dacia mı sponsor oldu yarısa ahaha![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
afiş kötü olmuş renklendirmede kötü geçen yarışta katılımiyi olmadı zaten bosa gittik onca yolu bu iyi olur insallah