Armageddon Nickli Üyeden Alıntı
Buğracım bu konuyu bugün zaten konuştuk ve buna bir çözüm bulmalıyız dedik zaten senle beraber, hatta Muratların ayarlamaya çalıştığı seansın 4 ayı içermesinden dolayı insanların yanaşmadığını, çünkü iş adamlarının Eylülü Ekimi bugünden planlayamadığını, ama spesifik bir pist günü için (mesela 3 Mayısta 2 seans) süpersport seansı yaparsak katılacaklarını sana söyledim ve sen de hak vermedin mi? Biraz önce de Schumi'ye Buğrayla konuşmamıza rağmen bunları organizatör gibi yazıyorsun diyip senle zaten anlaşttığımızı belirtmedim mi? Sen bu konuda elastiklik gösterdiysen, bize hak verdiysen o zaman beni şimdi kıracak ne söyleyeceksin ki? Ring videoları güzel; orada geçildiği için korkan bir arkadaş mı var? Eminim ki o kadar geçen araç içinde videoda olmayan virajlarda sıkıntı yaşayanlar olmuştur. Ben 106cı nasıl yol vermedi onun yüzünden dışarı çıktım diye mi söylendim? Hayır, yanından geçtim gittim, siyah bayrak yedim, madem seans bitiyordu, yememe gerek yoktu, benle konuşmak istediğinde en fazla 3 dakika daha bekleyebilirdin. Talihsizlik olduğunu kendin söyledin bana. Ben açık açık hem kendimi hem başkalarını tehlikeye atmamak için diğer iki seansa girmediğimi zaten söyledim burada. Öte yandan arabanın kayması ilk seanstı biliyorsun, ABS rölesini taktım düzeldi, bunun siyah bayrakla bir ilgisi olduğunu zaten düşünmüyorum, yoksa bu corvette çok can sıktı ilk seasnta da kayıp duruyordu, iyice bir kulağını çekelim durumu var mı diye sormam gerekir, gerek yok... Bence bugün senle konuştuklarımızı uygularsak zaten sorun kalmayacak...