miniks Nickli Üyeden Alıntı
Ali abi akhisardaki yarış da 3 araç yoktu bizzat benim 2 aracım vardı :)
Tosfed kuralları açıklamış gayet açık ve net herkes aracını o kurallara göre hazır eder ve yarışa girer ben teknik kontrolden 4 4 lük çıktım
Bayram dumanın bir önceki yarışta aracının ön farları yoktu peki sen nasıl bu aracın drag yapmasına izin verdin hadi onu geçtim ordaki tosfed hakemi nasıl buna göz yumdu kurallar belli farlar 4 lüler stoplar eksiksiz yanacak !
Ali abi bunu sen de ben de çok iyi biliyoruzki birçok kural dışı araç start almakta
kuralların araçlara uydurulduğu durum sadece gecen seneki Akhisar için geçerli değil
İl müdürlüğü tarafından atanan komiserin o kabloları yetersiz görmesi seni haklı çıkartmaz çünkü günler önceden akşamm yarışı yapacağını duyurdun onun için ne gerekliyse yapman gerekiyordu he elinden geleni yapmışsındır bilmeyerek araştırmayarak yapmışsındır ozaman yine haklı olmazsın en prof kişilere başvurup bu sistemi kurdurman gerekirdi he olmuyorsa ozaman insanlara gece yarışı diye heveslendiremezsin.
saniyeli sistem herkesin işine geliyor çünkü Türkiyede amacımız artık yarışmak değil sadece saniye çıkartmak şunu geçeyim bunu geçeyim eski rekabet kimse de kalmadı aracın 10 saniyemi 9 a mı indi tamam gerisi hikaye
rekabet olmadan yarışmanın da bir anlamı yok bugun 400 metre suresini Dbox denen cihazla sıfır hata alabiliyorsunuz illa drag pistine gidip 35 derece sıcaklıkta arabanın canını almakta bana göre mantıksız
Allah seni inandırsın konyada drag yapmak çok istiyorum Allah nasib ederse bir dahakine gelecem senin hiç kabul etmediğin ama bana göre çok yanlış olan katılımcı ve süre sisteminin değişmesi gerekir
sırf araçlar ve şahıslar arası rekabetin artması için