997TT Nickli Üyeden Alıntı
Bıraz once kayıt ıcın gırdım. Yetkılıden duydugum seylerın dogrulugunu tespıt etmek ıstedım.
Resmen ŞOKKK oldum! Dunya uzerınde gorulmemıs bır uygulama. Bugra kardesım bu yazımı uzerıne alınmasın ama SKANDAL!
Hıc bır pıstte beygıre gore para alınmaz,boyle ayrımcılık yapılmaz. Kafatascılık yada pist fasıstlıgı dıyebılırsınız. Monopol bır kurulusun,bunu yapması malesef rakıbım yok,ısıne gelen gelsın demektır!
Vural abı pıstın ısletmesını alınca sevınmıstım,pıst adabını bılen,sorunları bılen bırının sorunlarımıza ılac olucagını dusunmustum. TUM ortamda da tebrık edıp,pıstın reklamını yaptım. Yıllardır bılıyorsunuz,herkesı pıste cekmek usgrastım. Bunun karsılıgında da bırsey almadan.
Sımdı bu fıyatlarla kım nıye gelsın?
Ortalama pıste cıkıcak aracının 250hp oldugunu dusunursek,sadece "1" seansa 600 tl ustune 165tl ponder! Aldı 2 seans 1530tl! Bu Butceyı kım karsılıyabılır? Benzın lastık balata vs....
Bu nasıl mantık?
Bakın onumuzdekı ay SPA pıstıne Track Day'e gıdıyorum,"500 euro" sabah 9 dan aksam 6'ya kadar! Ve Spa pıstı.
Ring de track day 790euro! Bunlar uluslararası pıst ve mılletın herzaman ajandasındadır...
Acıklıyacak kelıme bulamıyorum....
Cok saskın-uzgun ve kızgınım....
Ne dıyım,bugun Vural abı Merc ın Bmw ye 100.yıl kutlamasında atıfda bulunarak,"keske bızımde rakıbımız olsada kutlasak" yazmıs. Rakıbın yok dıye bu sacma kurulı aklım sırrım ermıyor....
Bırı bana acıklasın?