Merak etme,yaz sonu aliriz bir tane. Hala 2015 varmis,aklim almiyor...
2017 cikicak yahu...
Aldigim gibi yanindayim,benim icin roll moll onemli degil,stabil gitsin,ariza yakmasin yeterli...
Printable View
Merak etme,yaz sonu aliriz bir tane. Hala 2015 varmis,aklim almiyor...
2017 cikicak yahu...
Aldigim gibi yanindayim,benim icin roll moll onemli degil,stabil gitsin,ariza yakmasin yeterli...
Sadece istanbulpark degil, ulku pistinde de arac sicakliktan ariza yakip limpe almis. Suresi de cok iyi degil hatta ulkude. Cok guzel araba pist icin ama kesinlikle std olarak degil. Ben typer disinda hicbir arabanin sicaktan bu hale geldigini gormedim.
Kesmesi yani korumaya almasi cok kotu...
Anlatmaya calistigim,kissin gucu biraz,ok. 300 mu,250hp gibi yurusun ama arizaya alip 100hp gurumesine anlam veremiyorum...
Yani benzininiz uymadi,anladik ama aracin cokmesi garip...
Ben benzin katkisi kullanmayan adamim,gtr yada stroker turbom varken sadece meth kit vardi okadar... Simdi sadece benzinse suclu,bir yerde hata var... Cunku bu arac pist odakli yapildi diye piyasaya cikti...
Zorla adımı hondacıya çıkartacaksınız ki Almancıyımdır :)
Araba arızayı 2 sebep ile yakabiliyor.
1- Rev (yanlış vites sebebiyle fazla devir çevirirseniz)
2- Yakıt çeyrek depo civarlarındayken çok gazlar çalkalarsanız yakıt çekemeyeceğini düşünüp arıza yakıyor.
Isıdan dolayı arıza falan yakmaz sadece performans farkı olur ki bu siz farketsenizde etmesenizde her otomobil de olur . Birinde biraz az birinde biraz fazla ama mutlaka yaşanan bir durumdur.
Pilot var pilot var kimse kusurabakmasın Jason bu lkedeki az adamdan biri. Normal bir kullanıcının aynı deneyim ile gazlamasını beklemek hata olur.
Ha şunu da ekleyeyim yine bu arabanın bizim pistte 1-2 saniyesi daha vardı aşağı çekilebilecek ...
1-2 saniyesi varsa neden aşağıya çekilmedi diye sorarlar ozaman adama
Oraya rekor kırmak için çıkıyorsan elinde ne var ne yok kullanmak lazım değilmi?
1 sec daha vardi ama olmadi,neden acaba?
Neyse Bugra'yi sikistirmayim,Hondaci oldugu icin bozuluyor :)
@mody biz doğruların peşindeyiz hiç bi markanın fanatiğide değilim ama bu Type-r konusu kafamı çok kurcalıyor.
Ayrıca;
Acemi biri ilk defa çıksa sonra kendini geliştirse bu fark oluşsa kimse sesini çıkartmaz ama "Pilot var pilot var kimse kusurabakmasın Jason bu ülkedeki az adamdan biri"
denilen biri için bu fark komik bence
Rekor videosunda kadran hızları ve akselerasyon 310 HP'nin tam hakkı gibi görünüyor. GPS hızlarında bu kadar fark varsa ilk rekorda aracı yavaşlatacak bir anomali vardır.
Bu arada benim Giulietta QV de benzin yarım depo altındaysa sağ viraj çıkışlarında gaz yemiyordu. Sol virajlarda sorun yoktu. Arıza yakmıyordu ama kekeleme başlıyordu.
Bu yorum pilotun kendi yorumudur. Sabahtan akşama yapılan bir deneme olmadığından gelecek enn iyi zaman olarak görmemek lazım çıkan zamanı. Her şart (Lastik durumu, Hava durumu, Asvalt sıcaklığı vb.) doğru değerde denendiğinde bu farkı Jason çıkartır demek.
kesmiyim pcxinin lastiğini @Yogi :D
@ef186 Yeni lastik lazımdı zaten :D
Bu arada bana göre en iyi zaman rekorun süresidir.
Ringde rekor süresi çıkartılıp pilot süreyi 1-2 saniye daha düşürebiliriz derse firma o pilota o desteği sağlamak zorundadır.
Çıkıpta firma yetkilisi abicim bu rekor bir süre yeter, başkası rekor kırarsa tekrar deneriz demez.
Rekorun önemi kadar ne kadar uzun süre kırılamadığıda önemlidir, örnek olarak Schumacherin üstüste kazandığı şampiyonluklar
Bütün spor dallarında bu böyledir rekor kırmak isteniliyorsa mümkün olabilecek en düşük-yüksek değer hedeflenir.
Eğer pilot 1-2 saniye daha iyi yapılır diyip Honda Türkiye buna izin vermediyse bu onların ayıbıdır.
Bu kadar pist reklamı yapılan bir araba içinde Hondanın İstanbul Parka pikniğe gider gibi gittiğinide düşünmüyorum
Rekor kırılamasın diye pist günlerine zam yaptı Buğra. Hakkatten kıramıyoruz. Yazlığın parasının üstüne biraz para ekleyeyim çıkacam piste.
Bugra;Jason ne dedi? "1-2 sec daha iner" dogru mu? Dogru...
Ama bunu niye dedi,detay ve onemli nokta orada sekerim :)
Neyse,honda guzel araba-cok seker araba-kaymak araba. Sen su pist gunleri fiyatini ikna et,insanca eski rakamlara gelsinde de eski nesesine,populerligine kavussun. Bende caponcu olup cikayim piste :)
Bende Gt3'u satiyorum,parasiyla pist gunlerine ancak girerim heralde,16 seans alsam gecen seneki gibi,elde para kalmaz heralde...
Hedefim buyuk,ihale alicagim en yagli ballisindan,mesela bogaza yapilicak olan tubelin ihalesine girsem kazandigim parayla ancak girerim heralde :)
Parayı denkleyemedim denklesem rekora gelcem ben durun....
Seri sonu pist günü falan yok mu Buğra, ona katılsak?
:)
valla ben pideci köfteci bile açmış adamım. esnafa, fakire fukaraya, emekliye, öğretmene vs özel kampanya falan yapsanız.
tayyar geçicez ama paramız yok. önden çeker dedik diye arkadan itenimiz yok bea. bir el atsan.
Okuyor ama yazmiyor... Okur ama yazar degil bu Bugra :)
2017 fiyatlarini eylul gibi aciklasanizda bosu bosuna masraf yapmasam? Artik fantazik araclar getirecegim pist yoksa...
Kim dedi sana bu bilgiyi? Birseyden de haberin olmasin kardesim...
GT3 rs gonlumde ki ama GT2 rs de gayet guzel. Suan ring de dolasiyor namussuz...
Bugra,su pist meraklisi topluluktan "1" kisi bile memnun degil,birakin artik su inadi mike. Plizzzz...
Typr in stock olanı ve yazilim cooler ve dp li olanının ayni muadil araçla denemelerini (rolling) canlı görmüş biri olarak şunu çok net söyleyebilirim; yazdığım speclerde sadece motorda yüklü olan stocktan min 7-8boy hızlı, pistte nolur siz pay biçin işi bilen insanlarsınız..
Limp konusunda soru işaretleri var, nedeni ile ilgili, ancak zorlamaya gelemediği aşikar bence pistte stock halinin...
Bir de kişisel bir ricada bulunacağım, piste girip de esp kapatmadan (adı herneyse artık markaya göre, psm dersin, asc dersin, ne dersen de) gazlayanlar ahkam kesmesin lütfen ya cidden komik lol
Üstad dediklerinde çok haklısın ama çevresel etkenler işin rengini çok değiştiribiliyor, çünkü stock type r da limp mode u yaşayan kişi de tpş de yarışan hatrı sayılır bir pist pilotu, konu da alakasız bir sobbet esnasında çıktı ortaya, herhangi bir art niyet kesinlikle yok, buraya taşıma amacı da sadece bilgi paylaşımı.. saygı ve sevgiler..
Ah biz o tuyleri yakinda tras ederiz valla...
Cup'lara olan ilgide cok articak. Bakin yurt disina,cup-sampiyona-track day vs hep ayni gunlerde yapiliyor.
Amac seyirciye daha cok gorsel sunmak... Eminin ist park yonetimi bunu istiyordur.. İstiyor mu?
GT2 RS... 3'den 2'ye cektim diyelimm :)
Cem yavuzvarnalı yeni kasa cupra egsoz cooler yazılım yaptırdı revo 8 piston 380 mm fren kiti taktı aslında girerse güzel süre çıkarır
iyi bir pilotla standart lastik ve balatalarla bile aracın ne yaptığı ortada. gıdıklanmış ve trofeo'lu bir tayyarın pistin tozunu solumuş bir pilotla ne yapacağını merak ediyorum.
Hondanın fren balataya ihtiyacı leona göre yok ama iyi bir lastikle azcık gıdıklanırsa serin bir havada under 20 gelmesi çok rahat. Aynı şekil normal kullanıcıyla cooler egzos yazılım 380 mm kitli leonda trofeo ile 20 nin altına rahat rahat iner.
Honda'nin en buyu "2" artisi ve buguk avantaji;Fren ve kilit. Yani pist icin elzem noktalar...
Cupra'nin eksigi;fren ve kilitin mekanik gibi calismamasi...
Ancak cuprada sisme sorunu yok,tayyarda var...
Golf gti'i merak ettim... Yada cupra sub8 paketli alinmali...
Cupra'da kilidin nasıl çalıştığını anlayamadım. Asfaltın cinsine, gaz pedalına dokunuşuna, kayma açısına, hıza göre kafasına göre giriyor.
Alfa'daki aftermarket mekanik Quaife'nin ne yapacağını hissetmek pek kolaydı. 30 cm açar, kilitler, sonra içeri girerdi. Cupra'dakine beynim basmıyor. Arada noluyor lan gece kilidi mi çalmışlar diyorum, bazen de içeri öyle bir çekiyorki, lan biri önden vurdu galiba diyorum.
Fren konusuna gelince, sıcakta kavrulmayan bir balata ve diskle Cupra'yı deneyemedim henüz pistte. Tarox disk ve track padleri takıp piste çıkınca anlarız artık. Lakin 330 mm'lik GQV'de, Yellowstuff'lar aracı bambaşka bir hale getirmişti. Cupra'ya aldığım padler yellowstuff'ı kahvaltıda gevrek diye yer. Hayırlısı artık.
Hedefim 5nci seansta 2:24 altı. Zeki kısmadan çıkacam. Gerekirse 1 tur gazlar 1 tur soğuturum diyorum ama son söz senin.
Gelin hocam özledik valla önder çeker kapışmalarını :)
Cupraları izlemekten özellikle zevk alan biri olarak video Çekin lütfen :)
Baybars abi bir vcds bul,yari mekanik su kilidi strong yap.Tamamen elektronik xds de bile dunyasi degisiyor.Yani en azindan kendi tdi icin konusuyum,kavsakta tam gaz yapip dondugum anda eskide kayardi ama xds de devrede olurdu,kayardi ama azcik iceri cektigini anlardin simdi zart diye freni distaki tekere bir vuruyor kafa direkt iceride :) Eskiden anlamiyordum ama strong yapinca belli oldu asr acik/esc sport/esc kapali her pozisyonda elektronik kilit devrede kaliyor tum sistem kapansa bile kaldiki sisteki cok daha ustun bir sistem :) Sigorta kutusundan once cit cit ses geliyor cok dikkatli dinleyince sonra bam diye vuruyor freni :)
Kodlamasi:
03 abs
16 security acces,20103 do it
10 adaptation
Differantial lock,weak to strong
Do it
Bitti :)