erh Nickli Üyeden Alıntı
Iboya katiliyorum bende.. Cok iddia etmiyorum. Ilk kez semi slick kullaniyorum. 225 40 18 120 tw nankang lastiklerim. Izmirde canina okudum lastiklerin, frenlerimde problem vardi ve bu yuzden lastikleri asiri zorladim.. Surekli yolu taradim vs.. Ki izmir ulku pisti istanbulparka gore lastikleri nerdeyse rendeliyo.. Istanbulparka da ciktim. 2 seans hic ayagimi gazdan cekmedim. Hic sogutmadim arabayi bir tur bile. Hatta ikinci seansin sonunda fren balatalarim bitti dot 5.1 hidroligim kaynadi ve 220 le giderken frene bastim ve fren gitmisti direk pistten ciktim kumda yavaslayabildim.. Bu kadar zorlamama ragmen, ikinci seansta onumdeki aracla bildiginiz kedi fare kovalamacasi yaparak yaris cizgisini hicbir sekilde gozetmeyerek kullandigimda bile 7. Turdan itibaren sadece lastigin bir miktar kendini saldigini hissettim. Tecrubeme gore iki uc hot lap te nankanglarin biraktigi konusuna bu yuzden katilmiyorum. Elbette daha iyi lastikler var, elbette cok daha iyi sureler verir. Ama ben bahsedildigi kadar kotu oldugunu dusunmuyorum.