Bende garipsedim SC ile startı... Ve pistte çok kaldı SC...
Printable View
Bende garipsedim SC ile startı... Ve pistte çok kaldı SC...
Rosberg'e 10 saniye ceza gelmiş ve Max'ın arkasına düşmüş.
Rosberg vites kutusundaki sorunu çözmek için pit duvarı ile yaptığı konuşma sonucunda 10 saniye ceza almış ve 3. sıraya gerilemiş ancak Mercedes duruma itiraz etmiş.
Kural kuraldır burda sorun yok ama şampiyonluk yarışının içinde olan bir pilota ve max ile süreleri bu kadar yakınken 10 saniye çok acımasızca diye düşünüyorum.
vettel o sıkıştırma ile sadece 5 sn ceza aldı şaka gibi gerçekten kuralları adama aynı pozisyonda da kaldı. puan farkı 1 indi o zaman ros 3 üncü olduysa.
Bakü'de Ham'a yardım etmemişti pit ekibi. Şimdi bu karardan sonra diğer takımlar 10 saniyeyi göze alıp müdahalelerde bulunur mu acaba ? Bakü yarışında 10 saniye ceza Ham'a çok zarar vermezdi arkasındaki Bot ile aralarında 6 saniye varmış ama faydası çok olabilirdi ( önündeki rai ile arası 20 saniyeymiş faydası da olmazmış )
Adamlar Pirelli' nin söylediği turlardan daha fazla tur yaparak puan kazanıyor
(Vet puan dahi alamıyor bu yarıştan lastik sebebiyle) bu kısmı hiç kimse irdelemiyor ama nico önce gerisine düşüp sonra geçtiği max tarafından puan kesintisiyle geçiliyor... Her şey legal olmalı ben sadece mücadele adil olmalı diyorum sizcede doğrusu bu değilmi?
Pirelli yıllardır söylediği tur zamanlarını tutturamıyor ki bunda şaşırılacak bir durum yok bence . Ayrıca önemli olan tur sayısı değil aracın lastiği nasıl kullandığı.