Şu link aslında çok önemli bence, hangi takımın ne durumda olduğuna dair, McLaren F-1 - site about team of Formula 1 Vodafone McLaren Mercedes
Her tur için istediğiniz pilotları tur süresi olarak karşılaştırabiliyorsunuz.
Printable View
Şu link aslında çok önemli bence, hangi takımın ne durumda olduğuna dair, McLaren F-1 - site about team of Formula 1 Vodafone McLaren Mercedes
Her tur için istediğiniz pilotları tur süresi olarak karşılaştırabiliyorsunuz.
FIA, Max Verstappen'in Macaristan GP'sinde yaptığı savunmanın sert ancak adil olduğu sonucuna vardı.
F1 Yarış Direktörü Charlie Whiting, Verstappen'in yaptığı savunmalar üzerinde Almanya GP'sinde sürücülerle bir araya geldi.
Verstappen yarış içerisinde iki kez sert savunma yapmıştı ancak FIA bu savunmanın kuralları ihlal etmediğini açıkladı.
Hockenheim'da konuşan Whiting "Söz konusu takımlar dahil olmak üzere insanların çoğu Max'ın savunmasında birden fazla dön değişikliği olduğunu söylediler ama biz böyle olduğuna inanmıyoruz.
"Sürücüler tarafından isteyenmeyen bir şey olmasına rağmen frenleme bölgesinde yer değiştirme konusunda hiç bir kural yok. Fakat bunu daha sonra tartışacağız."
"Bunun adil olmanın kenarında olduğunu düşünüyorum ancak yarış sırasında hakemlerden her iki olayı da incelemesini istedim. Ve yarıştan sonra tekrar gözden geçirmelerini söyledim. Sert ama adil olduğunu hissettim. Onların kullandığı açıklamaysa 'sağlanm savunma' oldu.
hahaaa, fren noktasında yöne değiştirmeyle alakalı bir kural yokmuş :) içine ettiniz artık sıvıyorsunuz pit alanında değil de çimlerde benzin ikmali olsa kabul olur mu mesela? nasılsa o da yazmıyor kitapta!
Bekliyorum baska takimlardan bu savunmalar...
Artik delik acildi,gecmeyeni opsunler!
İmam cemaat ilişkisine dönüşür bu Almanya'da . Madem öyle sert savunma diğer pilotların da hakkı .
yahu zaten araçlar aerodinamileri yüzünden birbirlerine yaklaşabiliyorlar ama atak yapamıyorlar diye çıktı bu kural.
e drs diye bişey çıkardınız artık biri diğerinden 20 kmh hızlı gidebiliyor düzde arkasında,öndekinin bu kısıtlamasını kaldırın da mücadele+seyir zevki gelsin.
ama yok.bizim seyrettiğimiz f1 de herzaman olduğu gibi kurallarda,değişikliklerde bir mantık yok
bu gün Alonso da isyan etmiş, her yarış ya da öncesi kurallar değişiyor, yeter artık kural takip etmiyorum takıma ne derse onu yapacağım demiş... cidden suyu çıktı, olmuyor işte arkadaş olmuyor, yeni format dedikleri değişikliklerin altı o kadar boş ki, her yarışta bir yama ile tutmuyor işte... biz söyleyince fanatik oluyoruz ama çoğu şeyi aslında ya yarışta ya da sonrsında hatta bu tartışmalar daha gündeme gelmeden yazıyoruz, alay konusu oluyoruz...
bRAI'nin seneye anlasmasi tam , sampiyonluk iddassida yok . Ben onun yerinde olsam bir daha biri onume kirarsa carpmamak icin cebellenicegime direk girerim tadini cikarrim :) geyik bir yana bakalim bir daha karsilasirlarsa yuksek tansiyon nasil olucak gorelim
Rai yine soğuk kanlılığını korur tekrar karşılaşırlarsa, Ham Ros ikilisi gibi saçma sapan oyunlara girmez.
edit .. yanlis konuya yanlis msg ...