-
Bu arada Hockenheim ölmüş ağlayanı yok resmen, tribünler boş, yarış keyifsiz. Hermann Tilke'nin bir an önce pist yapma lisansını elinden almak lazım. Eski pisti arıyor gözler hep.
Takvimde Sikverstone, Spa, Monza, Suzuka hariç pek izlenebilr pist kalmadığını suratımıza çarptı şu son yarışlar.
-
-
İzleyemedim yarışı. İlk sırada ki şaşırtmadı ama sonrası şaşırttı... Ric saçmalamış ayakkabıdan şampanya içmek filan nedir ya... :) Dağıstan düğün videolarında görmüştüm bir kaç kere... :D Redbul baya iyiymiş herhalde, Ferrari de bir o kadar geride... Yarış temposunda iyidir Ferrari ne oldu ki? hava koşullarıda normal göüküyor ama... Rosberg Ves olayında da Ros direksiyonu çeviirme tenezzülünde bile bulunmamış...:D
-
Alıntı:
initial-D Nickli Üyeden Alıntı
Ferrari'de tunelin ucu cidden karanlik Alison gitti yerine birini alsan bile 2018 deki araca etkisi olucak ( bu sene gecti gelecek yilin aracinin yapimina coktan baslandi ) suana kadar icerden olupta parlamayan birinin parlamasi lazim , suana kadar neredeydi o kisi ? Seneye de hic umudum Yok kirmizilardan