Haydaa 2 haftada bir, bir yarış düzenlenmiyomuydu ya kaçırmışım :/:/ d-smart tekrarı verirse aksama izlerim olmadı d-smart go ile izlicez artık..
Printable View
Haydaa 2 haftada bir, bir yarış düzenlenmiyomuydu ya kaçırmışım :/:/ d-smart tekrarı verirse aksama izlerim olmadı d-smart go ile izlicez artık..
Oncekı postumda yazmıstım,artık 2.ve3.yu konusuyoruz sureklı,buda sıktı artık...
Ferrari allah, Schumacher peygamber zaten... Allah kabul etsin amin... Benim gözüm sadece Ferrari dışında ki takımları görüyor, sizlerin gözünü ise kırmızının büyüsü almış gitmiş... Zaten hep söylüyorum Ferrari devrini yaşadı aynı şuanda Mercedes'in yaşadığı gibi... Burada eleştirilen şeyleri Ferrari'de yaptı bunu kabul etmek ya da anlamak bu kadar zor değil... Zaten daha da şampiyon filan olamaz Ferrari buda bence benim gibi diğer takımlarıda görebilenler için iyi... Zaten 3. lükte gitmiş... :D
Ves'in frenajda yön değiştirmesinde Vet gibi ceza almaması Formula 1'in ayıbı olmuş... Bu konuyu ise burada gündeme getirmeyen ama Ves yaptığında bas bas bağıranlarda bir baksınlar bakalım... :) Ha araç kırmızı olunca nizami tabi ki... :D Neyse 3. de olsa ferrari yine pastadan en büyük payı alacak herhalde... :D
Şu seyirci keşke bizdede olsa böyle :)
Bunu bana yazdiysan cok yalis yerdeyiz ...
Ferrari'yi ve Vettel'i benden daha fazla elestiren biri var mi bu forumda ? Ben hic bir zaman tifosi'de olmadim ne zaman Schumacher birakti ozamandan beri sadece spor icin iziyorum , eski bir aliskanlik.HAM en uyuz oldugum adamlarin basinda geliyor ama her serefinde saf hiz bakimindan cok iyi oldugunu ROS'un sansi sayesinde onunla gittigini beirtende benim .RedBull la Vettel'i herkes elestirirken gene ben sadece burda tutuyordum , attiginiz icecek firmasi kadar olun koklu markalar diye .
irde ben VERS olayinda VERS'inde kendi capinda hakli oldugunu dile getirdim Mercedesler dag bayira cikip giriyor sikinti yoksa oda kendine gore hakli dedim , herkese esit gidiyorum .
Sen tutturmusun ben sadece kirmizi goruyorum , ac bir daha oku butun yazilanlari istersen .
Ferrari'nin ozel haklari oldu ama hicte oyle sanildigi kadar abartili degildi bu haklar.Oyle olsaydi Ferrari suruculer sampiyonlugu icin 21 sene beklemezdi.Dunyanin her yerinde , her spor dalinda bu boyledir . En cok taraftari olan , en cok populer olan digerlerine gore bir adim ondedir , bazi jest haklar verilir cunku olanlar spora yaptigi katkilar ile bunu hak ediyorlardir. :heyoo:
Sen yaristan cok Kirmizi araclarla ugrasiyorsun , Vers onune kirdi ! olsun Ferrari&Schumacher de yapti . oh Hamilton duz gecti ! olsun Ferrari&Schumacher de yapti ?
Cok derin izler birakmis sende Ferrari&Schumacher donemi , bende bile bu kadar kalici olmadi :)
Bu arada Schumacher'i hic tartismyacam seninle , ister peygamber de ister baska bisi de . He diyip geciyorum biktim artik Ferrari & Schumacher muhabbetlerinden. Schumacher'i Schumacher yapan 2000 den oncesi zmandir . Ilk basladigi yillarda acemi iken daha basit aracla Senna-Prost'a kafa tutmasidir ama sen kalkar Ferrar&Schumachr lobisi der 2000+ konusursun gene artik enerjim kalmadi , sen bidigin gibi devam.
Olaya gel ! Vers'in baslattigi akim yuzunden cikan kural ilk Vettel'i vurdu . 10 sn ceza almis pdoyum RIC'in.
Yok artık ! Vet neden ceza almış ki ?
frenajda yön değiştirdiği için.
HABER LİNKİ
yuuuhhh saçmalığa gel....
hakikatten komedinin dik alası yaşanıyor f1 de :)
Koca Ferrariyi şamaroğlanı yaptılar çok acı.
Resmen yarışma eylemini piç ediyorlar. Madem böyle bir kural var sene başından beri uygulayın kardeşim .
Vers'in haraketleri yuzunden baslamisti bu olay , ozellikle SPA'dan sonra.Gecen Japonya'da kural olarak eklendi . Simdi RedBull surucusunun neden odugu kural sayesinde RedBull kazancli cikti.Sansin boylesi nadir gorulur.
şöyle bir yorum var.
Alıntı:
Lewis Hamilton, Meksika GP'nin ilk turunda 1. virajı kesmesine rağmen ceza almamıştı. Özellikle aynı yerde virajı kesip ceza alan Max Verstappen ve takım arkadaşı Daniel Ricciardo buna dikkat çektiler. Peki Hamilton niye ceza almadı?
Mercedes pilotu ilk viraja girerken lastikleri kilitleyince virajı keserek 3. virajda piste döndü.
Verstappen'in aynı yerde 5 sn cezası almasının ardından bir çok isim Hamilton'ın ceza almamasını gündeme getirdi. Bir çok pilot Hamilton'ın niçin ceza almadığını sorguladı.
Telemetre verileri incelendiğinde Hamilton'ın niçin ceza almadığı ortaya çıkıyor. Hamilton piste döndüğünde Rosberg ile arasında ciddi fark vardı ancak telemetre verilerine göre Hamilton sonrasında ciddi ölçüde yavaşlayarak avantajını kaybetti.
Motorsport.com, Charlie Whiting ve yarış hakemlerinin Hamilton'ın bu hareketinden memnun kaldıkları için ceza vermediklerini öğrendi.
Verstappen'de ise durum farklıydı. Red Bull pilot pisti keserek yerini koruyabildi ve sonrasında bu durumu telafi etmek için bir şey yapmadığı için 5 sn cezası aldı.
Alıntı:
Rosberg/Verstappen kazası
İlk virajda incelenen bir diğer olay Verstappen ve Rosberg arasında yaşanan temastı.
İlk virajda iki pilot arasında temas yaşanınca Rosberg biraz dışarı taştı ve geriye Verstappen'in önünde döndü.
Hakemler bu olay yakından incelediler ve Rosberg'in genişten dönmesine Verstappen'in sebep olduğu gerekçesiyle Mercedes pilotuna bir yaptırımda bulunmadılar.
Hakemler bu olayda Verstappen'in Rosberg'e yeteri kadar alan bırakmadığını düşündüler.
Bunun yanında video görüntülerinde Rosberg'in virajda Verstappen'in önünde olduğu, bu yüzden aynı şekilde yarışa döndüğü belirtildi.
Markaya gore kılıf hazır....
Ne zaman pilotajdan, saf rekabetten, yetenekten, adil mücadeleden bahsederiz çok merak ediyorum...
Vettel in küfürleri inceleme altında :)
Yakında Vettel tulum giydi diye inceleme yapacaklar
o kadar uzun açıklamışlar ki... VET neden ceza aldı? 'viraj içinde frene bastı' :)
Şimdi Bernie düşünsün :)
Ross Brawn, Bernie Ecclestone'un yerine geciyor! | Formula 1 haberleri | Motorsport.com