Intercıty bey,seanslarımı aldım beklıyorum :)
Buarada hala pıst derecelerı aynı. 5 gune yenı dereceler gelıcek ama eskıler bıle ortada yok. Baybars dıazem manyagı oldu,su yaraya merhem ıntercıty beycagızım...
Printable View
Intercıty bey,seanslarımı aldım beklıyorum :)
Buarada hala pıst derecelerı aynı. 5 gune yenı dereceler gelıcek ama eskıler bıle ortada yok. Baybars dıazem manyagı oldu,su yaraya merhem ıntercıty beycagızım...
lpg li araçlar hakkında bir değişim varmı internet sitesinde göremedim. Hala alınmıyormu?
Lpg deposunda gaz kalsa ne gıbı sıkıntı dogabılır?
Şimdi benim arabam normalde 90 hp idi ;)
Bir de Haziran ayı yok sanırım.Ben o ay izine gelecektim :(
Aşağıdaki konuda bu lpg & istanbul park konusu aşağıdaki gibi geçmişti.
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8280038
@ef186 hocam doğru mudur?
O zaman ben Temmuz ilk pazara alıyorum , Şayet gelemezsem kardeşimi yollarım boşa gitmesin.İsim değişikliği sıkıntı olur mu acaba ? Birde benim araba modifiyeli, fabrika verisi 90 hp ama tabiki artık 90 değil onu nasıl anlatacağız? Yani fabrika verisine göre alsam araba sıkıntı olur mu ya da 130 üzeri alsam ruhsat sıkıntı olur mu :D
Estağfurullah abi, hazırlıksız yakalandım beklemiyordum :) olay anını da paylaşayım :D
27.08.2016 Istanbul Park Track Day - YouTube
Lpg tankları,benzın tanklarından onlarca kat dayanıklı ve guvenlıdır....
Arkadan bırı vırsun,takla atsın vs sorun olmaz. Burada onemlı olan sızdırmazlık testının perıyodık olarak yapılması.
Pazar günü 2 seans oradayım umarım keyifli güzel boş seansların olduğu sorunsuz , temiz turlar atacabileceğimiz bir gün olur:surucu:
Buğra abi seanslar hangi saatler aralığında olacak
en erken kaçta başlıyor
özellikle 8 nisanı soruyorum
O gun Benzın Magazın de cekım yapıcak,guzel bır gun olur. Benım araclada tur atıcagız,katılımcılarıda cekıcekler... Guzel bır hatıra kalıcaktır emınım.
Pıst rekoru ve yıllardır Porsche sahıplıgı konusunda olucakmıs. Vlog ıncelemesı ben olucakmusım :)
Ama pıst ve arac ıncelemesı olucak. Ayrıca pıst katılımcılarında olmasını rıca ettım. Insallah guzel bırsey olucak.
130 hp sınırı benim gibi 136 hp bmw kullanıcılarına hoş bi sürpriz olmuştur sanırım.neden 130 hp abi nerden geldi aklınıza ? Neden 150 degilde 130
Bu arada fiyatlar ile ilgili teşekkür etmek isterseniz instagramda posterin altına yazabilirsiniz
Ben tam bunu yazarken biri saçmalamış adam jest yapıyor bu fiyatlar ile resmen üzerine altındaki yoruma bakarmısınız ...
Mesajlarınız ile destek eyleyin ahali çok emek var bu işte ...
Bizim millete bedava yapsan da neden bedava diye sorar.
Insan düşünür azcik ... fiyatı bu hemde uygun önceki senelerden de uygun... Bu millete indirim yapmiycaksin ....
Benim aracım 1.4 150 hp, süperspor mu oluyor şimdi? Polo gtilar falan egzotik sınıfı o zaman. Hakikaten işiniz zor, bizim millete iyilik yaramıyor
Insanlar konuyu ya anlamıyor yada anlamak istemiyor. Burada 130 hp ve altına bir indirim var
130 hp ve üzerine de indirim var.
Burada bu piste 250 tl ye çıkmak başlı başına zaten mutis bir durum.
Burada supersport diye ayrılan bir durum falan da yok.
Ha var ise oda 4 saat open pit pist gunleridir. Onunda fiyatı belli .
Gerçekten kırıcam kafayı az kaldı....
Neyse...mesaji sildim gitti.matematik bilenler 136 hp bir araç için geçen sene ve bu senenin fiyatlarını karsilastirirsa 136 hp bir araç için indirim değil bindirim olduğunu anlar.sunlarada anlatın :)
Sen gelme...
Pazar gunu 2 seans cikacagim... bu islere gonul vermis kisilerin, bu fiyatlar ile piste cikmamasi biraz ayip olur bence... insallah guzel bir gun olacak...
Ben cuprayı sattım, sırf keyfini tekrar yaşamak için hiç bir ekipmanı piste uygun olmayan 1.5 dci clio ile bile çıkabilirim maksat o havayı tekrar yaşamak olayın keyfine varmak. Herkesi memnun etmek imkansız ama kesinlikle fiyatlar makul seviyelere gelmiş 2 kategori yapılmış 2side f1 pisti kullanmak için son derece makul rakamlarda tutulmuş. Memnun kalmayanlar bedava da olsa tabi lastiğimiz frenimiz aşınacak o yüzden bedava yapılmış der. Boşver Buğra büyük çaba harcadın karşılığını bu haftasonu aldığını göreceksin keyfini sür takılma böyle şeylere.
Fiyatlar makul. Ankaralı arkadaşların +1000 lirayı gözden çıkardıklarını düşünürsek İstanbullu arkadaşların artık çokta şikayet etmemesi lazım diye düşünüyorum. :)