Bu kadar yazdınız çizdiniz hesapladınız, bir kurum adına konuşur gibisiniz. Öncelikle siz kim olduğunuzu beyan etseniz?
Printable View
Piste halk günlerinde tamtam sistemi kurun. Kartlı sistem, otopark gibi , içerisi max 30 araba ( veya optimum sayı ne ise) olsun , çıkan yerine 1 araç. Çıkan kartını okutsun , kaç dakika içeride kaldı ise ücretini ödeyip çıksın.
Hem sirkülasyon güzel olur , çok daha fazla araç duraksız beklemesiz giriş yapar, giriş yapan araç ufacık bir ayar için dışarı çıkması gerektiğinde seansı yanmaz, içeride olup tam konsantrasyon sağlayıp süreye hazır hale gelenler de seans zaman sınırına takılmaz.
Evi ,tarlayı sattım.Parayi clioya bastım. 12 yıllık roling arabasını pist arabası yaptım. Pist günleri iptal olursa olay çıkartırım:Deli: :D:D
https://i.hizliresim.com/9a1m3N.jpg
Cihangir konu ile ilgili bir yazı yazmış:
İstanbul Park Spor Kulübü'nün TOSFED hakkında yaptığı sert açıklamanın ardından TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı ile Sarıkamış Rallisi için geldiği Kars'ta bir araya gelerek bir kaç soru sorma imkanı yakaladım.
Açıkçası Eren Üçlertoprağı tüm sorularıma içtenlikle cevap verdi ancak TOSFED'in resmi bir açıklama yapmasından önce bu cevapları yayınlamamızın doğru olmayacağını da iletti. Bu nedenle cevaplardan yola çıkarak İPSK'nın dün yolladığı basın bildirisindeki konuları araştırdım.
İlk değinmek istediğim nokta Özel Kupa lisans ücretlerinin 10 kat artması. İPSK geçen yıla göre fiyatların TOSFED tarafından manasız şekilde 10 kart artırıldığını söylüyor. Herkesin ulaşabileceği şekilde biz de TOSFED'in sitesinden bu sene ve geçen senenin fiyatlarını aradık ve bulduk.
Geçtiğimiz yıl özel kupa lisans bedelleri 25.000 TL'ydi. Fakat kupaları düzenleyen kulüpler eğer bu organizasyonlarda herhangi bir otomobil markasının ismini kullanırsa rakam 50.000 TL'ye çıkıyordu. Yani Clio Cup dediğinizde 50.000 TL, Silver Cup dediğinizde ise 25.000 TL lisans ücreti ödüyorsunuz. 2019'da ise ücret sistemi değiştirildi. Bu değişikliği yapmanın tamamen TOSFED'in tasarrufunda olduğunu söyleyelim. Bunu yapmak için herhangi bir izne ihtiyacı bulunmuyor.
Yeni sistem ise aşağıdaki grafikte gibi.
1600cc ve aşağısı araçların kullanıldığı organizasyonlar için ücretleri 50.000 TL, 1601'den 2000cc'ye kadar olan araçlar için 75.000 TL, 2001cc ve yukarısı için ise 100.000 TL olarak belirlendi. Endurans Özel Kupa lisans ücreti ise 125.000 TL oldu. Turbo motorlarda ise bu rakam 1.7 katsayısı ile hesaplanıyor.
Bu rakamlara baktığımız zaman 2018 yılında İPSK'nın düzenlediği 3 kupa için TOSFED'e toplam 75.000 TL lisans ücreti ödediğini anlayabiliriz. Yeni rakamlarla birlikte ise bu ücret 275.000 TL'ye çıkıyor. Artış oranının 10 katı olmadığını görebiliyoruz. İPSK'nın 10 katlık artış söylemi büyük ihtimalle 2-3 yıl öncesindeki özel kupa lisans bedelleri ile bugünkü baz alındığında ortaya çıkan bir rakam.
Burada bir konuya da dikkat çekmek istiyorum. TOSFED özel kupa düzenleyecek kulüplerini teşvik etmek amacıyla bana göre gayet mantıklı bir teklif sunuyor. Eğer organizatör kulüp TOSFED'in göndereceği 1 genç sporcuyu düzenlenen özel kupaya dahil ederse lisans ücreti ödemekten kurtuluyor. Daha net anlatmak gerekirse İPSK düzenlediği Clio Cup yarışına TOSFED'in gönderdiği genç sporcuyu ücretsiz olarak alacak. Karşılığında ise 50.000 TL olan lisans ücretini ödemeyecek.
Fakat bu teklif İPSK tarafından hiç kullanılmadı.
Bildirideki ikinci önemli konu ise 2018 WRC'ye harcandığı söylenen 35.000.000 TL'lik rakam. Aşağıdaki linkte TOSFED'in 01.01.2018-31.10.2018 Denetleme Kurulu Raporunu bulabilirsiniz. Detaylı rakamların verildiği bu raporda biz 35.000.000 TL'lik bir rakam göremedik.
01.01.2018-31.10.2018 Denetleme Kurulu Raporu
Türkiye'nin motor sporları alanında en fazla bilinen ve ziyaret edilen mecrası olarak bu bilgileri araştırıp sizlerle paylaşmayı bir görev biliyoruz. Biz, tamamen bağımsız ve tarafsız bir yayın organıyız. İPSK'nın yayınladığı bildiriyi haber niteliği taşıdığı için sizlerle paylaştık ve ardından bir araştırma yaparak bu yazıyı hazırladık.
Netice itibari ile ortada bir bilgi kirliliği mevcut. Zannediyorum ki TOSFED bu konuda detaylı bir açıklama yapacaktır. Ancak sonuçta bu sorunlar ülkemizde motorsporlarına zarar veriyor. Umarım bu sorunlar kısa sürede çözüme kavuşur ve biz motorsporları taraftarları daha fazla etkinliğe katılırız.
Link: TOSFED, lisans ucretlerini gercekten 10 kat arttırdı mı?
Intercity zaten 2 yıla 10 kat artti diye belirtmisti. Biz arastirdik 10 kat degilmis diyerek guzel yandaşlik yapmis.
2017 de 25 bin , 2019 da 275 bin olmus 10 kattanda fazla
Hadi onu gectim. 2018-2019 4 kat artmis. 10 kat degil 4 kat artmis diye bi savunmada ayrica trajikomik. Cok degil ya 4 kat atmis kardesim ne bu tantana.
Tosfed 2018 butcesi 26 milyon lira olarak gercekleşti | RALLİ AJANSI
kimsenin günahını almiim ama 25 milyon lira geliri olup 26 milyon lira harcayıp tek bir uluslar arası başarısı olmayan TOSFED i kapayıp yerine tanzim satış açsalar en azından vatandaş ucuz patates soğan alır..
26 milyon lira nereye harcadınız arkadaşım siz..yok araba yıkama fişi yok trafik cezası makbuzu..gider kalemlerine bak...soygun olduğu belli..parsa da az buz bi parsa değil..yaklaşık 5 milyon dolar..bu ülkede bu ülkenin bir çeşmesinin başını tutupta kendi bidonunu doldurmayan varmı acaba ?? kavganın rengi sebebi belli oluyo az çok.. wrc ye 35 milyon harcamak !! sandvic colaya gönüllü çalışanlaramı harcandı 35 milyon..yola dikilen çite çubuğamı harcandı..
tosfed avukatı gibi yazan @mkerim arkadaş 26 milyonla ne yaptınız bi yazsanızda aydınlansak..marc marquezmi yetiştirdiniz sebastian vettelmi colin mcrae mi ne yaptınız aga siz ? yeni bi yerde pist yaptınızda bizimmi haberimiz yok ? eski pistlere çivi çaktınızda bizmi göremedik...ist parkın maliyeti 300 lira..siz 26liraya ne yaptınız bi diyin hele ??
amatör branşı söğüşlemenin peşindeler..yineliyorum...paraya tamah etmeyen bürokrat kafasıyla değil içindeki amatör yarışçı ruhunu araba sevdasını ceo kafasıyla birleştiren birisi gelmeli bu kurumun başına.. benim adayım @mkerim bey (:
benim yazdıklarımı okursanız tosfed için haklı yada doğru iş yapıyorlar demedim. hatta soyadlarına bakıp gene eski tas eski hamam aile şirketi haline gelmiş diyenlerden birisiyim.
sadece yarış yaptırırken yada pistte insanları gezdirirken bir kaza olsa ne olacak dedim. bu işlerin yetkilisi tosfed olduğundan gidin onlara dedim. yoksa sen olsan sana gitmelerini söylerdim. hani bir suçlu ararken cevap verecek muhatap olsun diye. sadece kapıda gelenden para toplamakla iş bitmiyor.
35 milyon harcamışlar wrc ye için bu harcamalarda biraz fikrim olduğu için size işleyişi söyleyeyim. eğer o para sponsorlardan yada sağdan soldan geldi ise ve bu organizasyona devletin tek delikli kuruş katkısı yoksa hesapta da onu göremezsiniz. yani yediler demek doğru değil. Başka bir terim bulmak doğru olur.
Ayrıca pist sizde gidin uluslararası yarış alın, daha önce yaptığınız gibi yarışı kimselere haber vermeden yarışı alıp sonra yetkili federasyona ne yapacağız diye gidin. göreceksiniz ki federasyon size zorluk çıkartmayıp 250 hakem ve yönetimi ile yarışa destek olacaktır. hatta bu iş için bir kuruş bile istemeyecektir. tıpkı Daha önceden olduğu gibi.
yazdıklarımı iyi anlayıp öyle yorumlamanızı dilerdim.
Kupalara clio cup yerine silver demenin Intercity adına bir mahsuru , maddi zararı var mıdır ? Bunlar niye ismi silver yapın, lisans parası vermeyin ayağı yapıyor ?
Yarın Korfez de pist gunu yapıyoruz,izlemek ısteyenlere kapımız acık. Cok keyıflı SS araclar ve hothatch ler var...
Güzel haberler pek yakında sizlerle.
Kupaya clio cup yerine silver cup denir ise lisans parası %50 düşüyor, tosfedin vereceği bir genci intercity yarıştırır ise hiç lisans parası ödenmiyor. Yani tosfed aslında kendi cebinden veya aldığı lisans parasının bir miktarından clio cup parasını ödeyerek bir genci yarıştırabilir ama bu yolu tercih etmeyip siz bedavaya yarıştırın lisans parası ödemeyin diyor, yani sırf lafını yaptırtmış olmak için lisans gelirinin tamamından vaz geçiyor. Gerçek amaçları sporcu yarıştırmak olsa ticari bir kuruluş olan intercity'ye bir yarışçının sezonluk parasını ödeyip gayet rahat yarıştırabilirler ama bunu tercih etmeyip lisans ücretlerini yükselterek hala isteklerini dayatmaya çalışıyorlar.
Ne guzel şeylerr olucak,aman aman. Birilerinin gazı kacıcak,beter olsunlar....
Insallah yapılıcak herseyın arkasında durur ınsanlar. Pistimize sahip cıkalım.
Umarım Körfez keyifli geçmiştir. Haber ve foto var mı?
Instagram sayfamda paylastım. muratengin1.
Turumuda yarın falan paylasırım. Baya keyıflı ıdı,her telden vardı, Ferrarıden S63 e,honda dan gtr ye,turbolardan dan mustang e,M den golf e kadar 21 arac ıdı.
Kendı adıma sınıfımın en ıyı,genel klasmanda 3.dereceyi yaptım.
20-21 Nisan deniliyor pist günleri için, doğru mudur?
@ef186
abi lastikleri sipariş geçtim, kayıtlanma gişesinde ne zaman buluşuyoruz artık vakti geliyor sanki açıklamanın :)
Acayıp seyler acıklanıcak.
Rıpkı yurtdısı pıstler gıbı olucak dıyım. Bır suru ayrıntı var,Bugra 2 sayfa yazar heralde.
Bırılerının gazı acayıp kacıcak....
Hem lastikleri bitirmek hemde ilk pist tecrübemi edinmek için beklemedeyim bende
Açıklansın artık, elim ayağım titiriyor :)
bu yıl piste çıkabileceğim bir araçta almayı düşünüyorum gelişmeleri merakla beklemedeyim.
Heyecanla bekliyoruz @ef186 abi :D Nevşehirden kalkıp geleceğiz.
Pazar günceli olsun.Herkes buğra abiden gelecek açıklamayı bekliyor.Nisan geldi çattı :)
https://www.youtube.com/watch?v=AC_Af5r5uk8
gel tezkere şarkısıyla tarihlerin belli olmasını bekliyoruz :)
Bugra nın bası kalabalık,musaıt olunca patlatacaktır bombaları.
Keske pıst gunlerı ayda 2 kez olsa,ahh ahh...
Çok seveceksiniz ve beklediğinize değecek arkadaşlar hafta içi kayıtlar açılıyor.
Ayda 2 olmasını ben de talep ediyorum :) O hafta sonu işimiz çıkıyor gelemiyoruz, sonra 1 ay bekle... Mevcut durumumda yılda 1-2 kez katılabiliyorum, ayda 2 olsa eminim daha fazla katılım gösterebilirim.
bekliyorum güzel haberlerinizi. kısmetse bende katılacagım.
Süpriz şekilde turbo çatlatıp, fırsattan istifade büyük turboya geçtim.
Mekanik işlem tamam ama yazılım vakit alacak gibi. Nisan seansını kaçırabilirim yani ama mayısta pistteyim inş.
daha önce sormuştum da arada kaynadı tekrar sorayım. Hijenik olması açısından kask alayım diyorum pist günleri için belli bir kask standardı var mıdır? yarım motosiklet kaskı alıp vizörünü söksem kullanabilir miyim?
@rahmitanir mümkünse kervana bende katılmak istiyorum, körfezde curblerden sekerken sen, arkadan izlemek çok keyifliydi.
Bende açıklanmayınca pist günleri olmayacak zannettim artık, nürburgring turu ayarladım 18-22 Nisan arası, Mayıs’ta ancak katılım gösterebilirim gibi duruyor pist günlerine.