Şuanda Rai'ye olan dramatiktir vermek istediğim örnek buna benzerdi... Buna yapacak bir şey yok...
Printable View
Şuanda Rai'ye olan dramatiktir vermek istediğim örnek buna benzerdi... Buna yapacak bir şey yok...
Geberrrr ferrariiii hahahahah :):)
Sevmiyimmm lanet kırmızıyı
Vay anasını be ne oldu böyle yaaa...
Vay anasniii boyle bisey yok ..
İnanılmaz bir son 3 tur...
Ferrari için abdest vakti. Yarış ne kadar sıkıcı oluyor, birşey olsa keşke dedim. Demez olaydım.
Dramadan bahsediyorduk... Koy bu yarışı IMDB'ye 8.0/10 almaz ise neyim... Şampiyonluğa sebep olacak bir son 2-3 tur oldu...
Murat Abi bakma biraz takılıyorum. Ama engelleme vb gibi olaylar her yarışta oluyor, bunu göz önünde bulunan takım yapınca göze batıyor. Bu arada cevap yazayım derken herşey darma duman oldu.
Bu kadar sanssiz kotu bir gun anca ferrari ye vurabilirdi.
Bu yarış yıllarca unutulmaz... Sene sonunda puanlar toplanırken bu yarış bir çok şeyi değiştirir...
neden yavaş oldukları belli oldu Ferrrilerin, ön lastikler resmen haşat oldu, startta ön frenlerden duman geliyordu acaba fren sisteminde mi bir arıza oldu çünkü ön lastikleri b kadar bitiren başka takım olmadı... Mercedesler çok hızlıydı ferrarinin podyum yakalaması teselli oldu :)
Rai'de hiç heyecan yok arkadaş ya... :D Adam sanki Mado'da dondurma siparişi vermiş onu bekliyor... :D
Ham en çok kazanalara girdi seneyede burayı alırsa kral olucak
Merso hakketti
Ferrari daha başlamadan dumanlar çıkıyordu zaten
Mersolar çok iyi be alaman gang bang yaptılar resmen :)
Bır pılot tur bası bır oncekı turdan 10 mıslı yavaslıyorsa arkadakı rakıbıne gore dramatıktır....
Kı sebebıde ortaya cıktı,ıkı pılotda lastık sorunu yasadı...
Ben Ferraı takımını tutuyorum yaklasık 27 yıldır. Ilk 10'a gıremedıgımız zamanda kırmızıydım,ust uste domıne ettıgımız yarıslarda da... Pilot tutmuyorum aranızda kı bırcokları gıbı,takım once gelır. Saygı duydugum pılotlar,gozumle gordugum,Prost-Senna-Schmy-Alonso-Hakkinen ve Button dır...(villneuve de gırebılır)
Ferrari mutlaka seviye atlamali yoksa 1 2 olamazlar bu saaten sonra
Perez'den daha iyi performans bekliyordum açıkcası. Son yarışlarda düşüşe geçti
Buradan devam edebilirsiniz:
https://www.youtube.com/watch?v=z0p1jp7NyG4
Startta Rai'in hatası var. Vettel sırasını Vers'ten sırası geri aldı ama Rai resmen duvar oldu. Vers'in arkasında kalınca fark iyice açıldı.. Lastik işi de tuzu biberi oldu. Yazık oldu