mrbars Nickli Üyeden Alıntı
Murat'ın yorumlarında kötü niyet yok. Referans olarak kendi sürelerini yazıyor. Hızlı da olduğundan itici gözüküyor tanımayan adam için (tanıyan için de bazen itici gözüküyor).
Megane Cup'ta bir ayakta 2nci oldum dedim. Sebep ne, teknik aksilik mi oldu, kötü gününde miydin, niye 2nci oldun diye azarladı.
Kimya Müh. kazandım dediğimde; annemin neyse bir başla da çok çalışıp Elektronik'e dikey geçiş yaparsın diyip üzüntüden ağlaması gibi, gayet gıcık ama kötü niyet yok.
Önden kakarla 2.20 yapıyorum, yavaş diyor. 2.21 yapıyorum, kabiliyetsiz diyor. Ulan önden kakarla 2.21 yapan Zeki, Murat ve Jason dışında adam yok memlekette amk ama gene laf ediyor. Yapacak birşey yok severim. Yorumları doğru netekim. Hoş yorumladığı ve söylediği virajların yarısını kendi dönemiyor ama yorumları gene de doğru. 2.18.2 dönmüş adam, benden hızlı, ne diyim ki, bir bildiği var demek ki.
Lastik konusunda, evet DOTlu değilse klasman dışı oluyor genel teamül olarak. -3 eğimden sonrasında alınan dbn'in sayılmaması gibi. Söylediği doğru, tarz farklı, kötü niyet yok. Ankaralılar ile pek anlaşamıyor gördüğüm kadarıyla. Anlaşmaya yada dost olmaya da gerek yok, ortak noktamız arabalar, pist ve süreler arkadaşlar.
Dünyada sulh, forumda sulh. Murat'ı da severim, Angaralıları da. Kırmaya kırılmaya değmez.