Bencede aslında sohbet bölümüne bir konu açılırsa iyi olur bu topicde hem arada kaynamasın hemde konuda bir çok soru var cevap var ziyan olmasın.
Printable View
hasan abi bende bi soru sorayım ben koltuklarımı taktım ama fiber kaput bagaj ve kapı döşemesi ve arka bakalitler yok sen bana 850 üstü yada 850 ye yakın olursan okeydir demiştim gerekirse depoyu doldururum:D
bende geliyorum 700 km boş gönderme beni:D
hafifletilmiş sınıf 6 araçları için istediğim şu
http://www.bergmanracingsupply.com/s...Roll%20Bar.jpg
yok illa ben bunuda yapamam diyosan yapcez bişiyler dedimya sizsiz olmaz.ama beni zorda bırakacaksınız.
abi inan bununla ugraşıcak zamanım yok römork aldım onunla bile ugraşamadım vakitsizlikten yürüerek gelicem beni orda üzmüceginize eminim ben ancak emniyet kemerini yapabilirim aracıma okadar
lütfen okadar yol geldikten sorna roll cage yok mevzusu olmasın çok istiyorum glip 40 metre süremi ögrenmek gerekirse yarışa girmem ama cumartesi bana izin verin bol bol antreman yapayım yarış ücretiyle o bile yeter bana :)
tek basımayım istanbuldayım gelebilmek seyredebilmek isterdim var mı bos giden:D saka bi yana umarım guzel bi yarıs olur katılanlarada izleyecek olanlarada iyi eglenceler...
su an ki TR yasal rekoru 10.945 ile Msky(manisa) a ait bakalim bir ilerleme olacak mi konyada:)
inşallah yeni rekorlar gelir
çok katılımlı güsel zevkli bir drag günü yaşarız