saat 4 de shell de buluşalım ozaman :D zalım zalım gideriz
Printable View
Ankara dan tahmini kaç km? saat 4 biraz erken değilmi :soru: 6 gibi çıkılsa da olabilir tabi özel planlarınız yoksa
cok yavas gidiosunuz ya siz:D yine rodaj fln var mi birilerinin?
benim aracım full sökük toplaması deveye hendek atlatmak gibi bişey.
irtibat telindeki arkadaş ile görüşsem yardımcı olurmu sonra oraya gidipde patlamasın biyerimizde:) az yol yok çünkü
organizasyonun içinde değilim ama yardımcı olmak için elimden geleni yaparım arayabilirsin532 778 35 46
benim anladigim goki, sokup sokmemene deil yaptigin saniyeye bakicaklar...yanlis miyim?
Bu mahalli bir yarış evet ama şuna göz yumalım buna göz yumalım şu olsada olur olmasada gibi bir yaklaşım inanın sadece beni değil diğer katılımcılarıda üzecek bir yaklaşım. Kurallar oldukça açık ve net iken ihlal etmek bana göre değil. Burdaki bazı kurallar sizin, diğer yarışmacıların, seyircilerin ve görevlilerin güvenliği içinde koyulmuş, olmasa ne olur? büyük ihtimalle bir kaza yada olumsuzluk yaşanmaz. İlk otomobillerde emniyet kemeri yoktu, mafsallı direksiyon yoktu ama şimdi hepsi mecburi.
Hangi kategoriye girmek istiyorsun? sınıf1?
normal sınıflarda kaputsuz bagajsız koltuksuz izin verilecek mi?
İlk dört sınıfda yani 1,2,3 ve 4 de istepne kriko harici başka bişiy sökmek yasak arabadan.ruhsat veya kitapcık ağırlığınızda %3 eksik olabilirsiniz daha fazla eksik olamassınız.sınıf 2 nin arabasını söküp 850 kg ma kadar hafifletenleri sınıf 5 e roolbar takmaksızın yarışabilecek.
bu iyi haber izmirde kartondan bagajlı ve kaputlu, koltuklar iç döşemeler sökülü arabalara izin verdiler. öle olunca artık iyice işin cılkı çıkıyor.