soyle olacakti;
YARIŞMANIN STARTI
26 TEMMUZ 2009 Pazar Saat : 13:00
YARIŞMANIN FİNİŞİ
19 TEMMUZ 2009 Pazar Saat : 17:00
tarih yanlis yazilmis sanirim 26 olacak :soru:
:)
Printable View
edit yanlıs okumusum:)
göki cim konuyu okuyunca bana bi ulaşsana kanka yarın sana bi paket göndereyim vts power ahmet abiye gidecek :)
Konya'da akşamları hava nasıl ?
Muştu msj attım kanka.
arkadaşlar kayıtlar pazar gününe kadar uzatılmıştır.
yunus manyağı çadır almış piste kurulalım mangalı yakalım diyor ahahha minikde mangal yakalım dedi bu gidişle pistte kalıcaz. hoş ev halkı hafta sonu mevlana gezisine geliyor ben yanlarına kaçarım :D
Biz akşam 8-9 gibi yola çıkıcaz hayırlısı ile .
3 araç
Hulk,K20 yunus, ben
katılımcı listesinin açıklanmış olması lazım, alabilir miyiz?
kayıtlar pazar gününe kadar uzatılmış izzet açıklamazlar diye düşünüyorum :)
konya havası guzel olur yatmanız ıcın ama uzgunumkı mangala ızın vermıolar cok ugrastım pıstın cevresı tarla oldugu ıcın yangın olma ıhtımalı cokmus :(
pazar gunune kadar kayıtlar acıklanmıycak ama merak etmeyın katılım yeterınce fazla
izliyici olarak geliyoruz yine gecen hafta istanbul bu haftada konya..:)rodajdayız kısmetse bundan sonraki ilk drag yarısına giririz..zd hulk k 20'yi izlemek güsel bilgim yoqq ama inşallah ankaradanda araclar katılıyodurr...
saat 11 de yola çıkıyoruz hilmi arkadaşımız gelemiyo rahatsızlandığından dolayı onada acil şifalar
hayırdır abi hilmi abinin rahatsızlığı ne geçmiş olsun
pistin yeri biraz karışık kendiniz bulmakta zorlanabilirsiniz. mevki olarak saraçoğlu diye geçiyor. ama muhakkak sizi alacak birileri bulunur pazarmı geliceksiniz yoksa yarınmı
gökhan abi sizi karşılayacak kimse varmı konya girişinde
hilmi kardeşime geçmiş olsun diorum burdanda az önce ahmetle konuştum ilaç vererek yavaş yavaş düzeltiolarmış.miniks olmadan hiç keyfi olmayacak gitmenin.yakın zamanda tekrarlamak şart oldu inşallah sağlığına hemen kavuşur tekrar giderriz
hilmi abiye geçmiş olsn dileklerimi iletiyorum Allahtan acil şifalar diliyorum inşallah hemen iyileşirde gelmeye karar verir, onu aramızda görmek eminim hepimizi cok mutlu edicektir
miniks kardeslerim cok gecmis olsun, allahtan acil sifalar dilerim.
alla alla hilmiye ne olmus ki hiç haberım yok ona bişey olmazbe aslında ama nese gecmiş olsun diyelim kardeşimize:D
Tam acik adresi bende bilmiyorum ama kisaca soyle saracoglu mh. saracoglu spor tesisleri yanı Karatay/Konya adanadan gelirlen sehir merkezine gelmeden sorarsaniz daha iyi olur cunku biraz sehir disnda kaliyor
haberler pek iyi degil arkadaşlar msky nin debrajı kaçırıyo msupranın sadece yagını degiştirdim ne olur bilmiyorum genede elimden geleni yapmaya çalışacagım hangisi daha iyi olursa onunla girmeyi düşünüyorum
ben daha yeni rodaja başladığım için gelemiyorum meteninde araba bitmedi inş. bidahaki organizasyonda bizde katılma şansı buluruz yarışıcak arkadaşlara başarılar tüm arkadaşlarımada allah kaza bela vermesin
Hayırlısı olsun :( yarın pistteyiz (:
miniks abilerede geçmiş olsun..
Ankaradan gelen varmı ve boş yeri olan ...
Ruhi abi gitmeyi düşünürsen seni karşılatabilirim orda.
hılmı telde de konustuk ama umarım daha ıyısındır sımdı..tekrar gecmıs olsun, en kısa zamanda ıyıles yakısmıyor hastalık...daha sonra kendımız toplasıp bı konya yaparız...
su anda konyaya gıtmeye calısıyoruz bolu tunelınde fena trafık var otobuslerın ınternetını kullanarak yazıyorum saygılar sevgıler hormetler :D