mükkemel bir sezon geçirez schumiyle çok zevkli olucak ve f1 bileti alıcam kaç sene sonra
Printable View
mükkemel bir sezon geçirez schumiyle çok zevkli olucak ve f1 bileti alıcam kaç sene sonra
SPA 2000 deki geçiş tamamiyle lastik farkıyla oluşan birşeydi schumi de yağmur mika da ise kuru hava zemin lastiği vardı pist kuruyunca 2 lastik arasındaki farkı yazmaya gerek yok herhalde .. taki siz o geçişi F1 in en iyişi geçişi ilan ettiniz diyecek birşey bulamıyorum :)
http://www.youtube.com/watch?v=e5h-H...eature=related
pilot kamerasından izleyin dümdüz yolda baıyor yakalıyor ? burda bi sürüclük göremiyorum ben düz yolda lastik avantajıyla yakalıp gecmek nin o kadar büyük bi sürücülükle alakası yok ...
tamam geçiş güzel ortalarında tur bindirdikleri zonta yı aldıar ortaya güzel bi görüntü çıktı ama öyle efsane bi geçiş değil
RainMaster ( Yağmurun Efendisi ) bu lakap ı niye almış bu adam sadece bi araştırın ben yazınca olmuyo bari siz araştırın bakın
Schumacher 1 defa Rubens den yol altı hemen herkesin diline düştü .. peki aynı sezon Rubens dünya 2. si oldun diye kaç defa ona 1. liği hediye etti ? ben yanlış hatırlamıyorsam son 3-4 yarışı direk MS Rubens e verdi ... bunları niye konuşmuyorsunuz ?
o kadar sezon yarıştılar Rubens kaç defa Schumi yi geçmiş ki ?
bu arada David de mika ya hiç yol vermedi dimi ? :)
Schumacher in araş geliştirmesini Ross ve Jean e bağladın ya :) Ross Ferrari ye ne zaman katıldı peki low onu söylermisn ? Hane osuz gelişmiyordu ya ?
Padok taki herkes bu konuda ortak fikir abi bu kadar da yapmayın :)
Low maden Kaçak TC kullanıyorlardı diyorsun ... peki 2007 yılında yarışmayı bıraktıktan sonra yeni araçla döndüğünde o sene gene TC yasaklanmıştı motor yardımcı sistemleride yoktu .. Nası olduda herkesten daha iyi zaman yaptı ? şehir efsanelerine inanırsak işimiz uzun :)
eğer FIA nın schumacher i kolladığını düşünüyorsan abi tekrardan 03 - 04 hatta 02 sezonalrına bak niye acaba ferrari sezon a eski araçlar başlamş 3-4. yarıştan sonra yeni araça geçilmiş ? çok basit ne bulsa etse yasaklandı ... acaba aynı olay mclaren in başıan gelse yaptığı araç kabul edilmeyip 3-4. yarışa anca yeni araç ı çıkarsalar kim bilir neler yazcaksınız
tamam tamam sana laf anlatılmaz sen inanmışsın kardeşim
Forza schumi :D
Gümüş ok kimdeyse ondayım :)
Bakın şaka bir yana heyecan gitti bitti derken biz en azından burada forumumuzda bir heyecan getirdik ;)
Fikirlerin hepsine saygılıyız sakın yanlış anlaşılma olmasın ;) Boca Junior olmasa River Plate'itutmanın ne tadı olur yada R.Madrid olmasa Barça'yı tutmanın, bakış açısı budur bizde ;)
...onun için ben derimki bu schumi yarışlarında hep içimizi bayardı be Eriador :D saygılar..
Evet dediklerinize katılıyorum rekabet olmadan işin içinde heyecan olmuyor ...
umarım sezonda güzel bi şekilde geçer bizde bunun tadını çıkarırız :)
"michael schumacher'in bizim adımıza yarışacak olması, daha fazla otomobil satmamız ve daha birçok insanın dikkatini markamız üzerine çekmemiz için yapmış olduğumuz bir yatırım şeklidir."
norbert haug, mercedes-benz motorsport başkanı
http://img413.imageshack.us/img413/4043/lady028tr7.gif
:D:D:D
çirkef kaan , dönek kaan , dansöz kaan :rolleyes::D
tekrar soracam Fenerdeki bütün oyuncular galatasaraya geçse galatasaraylımı olcan :D:D
daha önce yazdm ama anlamadım dur açıklayarak yazim :)
ben F1 i Schumacher sayesinde izlemeye başladım o Benetton sonrasında Renaulta iken o takımları tutuyorum Ferrari ye gelincede Ferrari yi tuttum ...
o nerdeyse orayı tuttuk ...
futbol başka ... Futboluda FB ile başladık FB süper lig de olunca SuperLig i izleriz yarın bi gün FB super Lig den ayrılsın başka life girsin SuperLig i bırakır o Lig i izleriz ...
berkancım yıllarca F1 i izledin Hakkinen dedin sonra Kimi dedin Sonra Alonso dedin en son Lewis de kaldın ...
bence artık sende kendi idol ünü bul :)
şimdi düşünüyorumda hangimiz daha dönek ? :D
kim geldise onu tuttum ben napim aglıyımmı arkasından gitti diye .yada Dtm mi takip ettim hakkinen oraya gecti diye donek :D.gelen giden fark etmez Silver Arrow spec.
bırak lan silver arrow u sen git mclaren ci ol ... her yarıştan sonra bi dalga geçim senle :D
bana hersey sahteymis sirf f1 batmasin gelir saglasin diye yapiliyormus gibi geldi , belkide bunu acik acik dile getirmislerdir ,f1 izlemeyi birakali cok oldu . schumi nin mercedeste isi ne ? bu adam ferrarinin butun sirlarini biliyor . nebilim sahisci degil takimci olarak izliyordum zaten f1i eskiden bakalim cekisme olursa eskisi gibi guzel olur . forza ferrari :D
reno'ya devam:D aile specten yadigar:))
Alonso'yu gönderdik, yerine Robert Kubica geldi yanına birde N.Heidfeld gelirse bu sene ilk beş yaparız.
Efsanenin gelmesine çok sevindim.
Alonso Ferrari'de neler yapacak onu da çok merak ediyorum.
ben ferariyle başladım ferari le devam yani, ama sumiyi de cok severim o ayrı. simdi takım ferrari, şöför mercedes şumi:D zevk katacak eminim...
aynen böyle düşünüyorum.f1 şu anda cadı kazanı gibi.schumi'de bu işi düzeltmek için bulunmaz hint kumaşı gibi geldi onlara.ayrıca bu yaştan sonra gereken kondisyonu sağlayacağına inanmıyorum.f1 başka sporlara benzemez.savaş pilotlarının 40 yaşından sonra neden ticari uçaklarda uçmaya başladıklarını hiç düşündünüzmü?