Ben gelmeyi düşünüyorum fakat cc mi saniyemi kafam karışık.
Benim arabam n/a bolt on araç sökülmemiş swaplı 800kg biaraç gelip geçecek bu bana garip geliyor.
Printable View
Ben gelmeyi düşünüyorum fakat cc mi saniyemi kafam karışık.
Benim arabam n/a bolt on araç sökülmemiş swaplı 800kg biaraç gelip geçecek bu bana garip geliyor.
tribün olmazsa eğer ankaradan seyirci çok az gelir tribün ne zaman belli olur yapılıp yapılmayacağı
sökülmemiş araçların sınıfı belli ama sökülmüş sökülmemişe de takmayın önemli olan hedeflediğiniz sınıfın en düşük saniyesinin iyileştirme toleransı olan 0.25 saniye altını hedefleyerek setupınızı turbo basıncını nosunuzun memesini ayarlamanız.bu sınırı istikrarlı bir şekilde yakalarsanız sizi geçecek araç 0.25 iyileştirme toleransını aştığı anda 0.5 sn zaman cezası alır.0.5 sn ile 1 sn arasında iyi bir derece yaparsa 1 sn ceza alır.mesela siz 14.80 yaptınız rakibiniz 14.60 yaptı 0.5 sn ceza ile derecesi 15.10 olarak kayda geçer siz o kalkışı almış sayılırsınız ama sizde 14.80 değilde 15.20 yaptıysanız ceza aldığı halde 15.10 derecesi ile rakibiniz kazanmış olur.1 sn üstü iyi derece yaparsa diskalifiye edilir.yarış günü idari ve teknik kontrol sonrası zamam tutularak 2 kalkış yapacaksınız.bu zamanlara göre sınıfınız ve sınıfınızdaki sıralamanız belli olacak.kura çekimi yok zamanınıza göre sıralanacaksınız en kötü derece yapan bir üstdeki ile kalkarak eleyen yukarı doğru çıkacak.en iyi zamanı yapan süper bay çekmiş gibi aşağıdakilerden en güçlüsünün çıkıp kendisine rakip olmasını bekleyecek.böylece zamana karşı olan ilk sıralama kalkışlarıda daha önemli hale gelmiş olacak.
ya karman çorman işler :D
valla derece vs vs hiç umrumda değil amaç gidip güzel vakit geçirmek muhabbet etmek ;)
yapar bi manyaklık izmir olarak cıkar geliriz birde eserse katılırızda :)
Org. Gunu ne zaman netlesicek.
geçen seneki gibi bu senede ordayız adanadan da bayaa katılım olacağına eminim.dizel FR olsun K20 swap olsun b20swap olsun veya daha birçok araba ve geçen sene yetişmeyen amerikan kası.hertürlü süprizler olabilir:D
.Tribun felan onları geçtikte yemek yicek biyer yapın abi oraya yaa.hem çok iyi para kaldırırsınız hemde millet aç kalmaz.o neydi öyle yaa geçen sene.2damla suya hasret kaldık.
Evet Geçen sene yiyecek içecek ve Tribün sıkıntısı vardı umarım bu sene çözülmüştür. Gaziantep'den araçlarla bizlerde orada olacağız allah kısmet ederse.
bende gelip katıllmak isterim ama çok uzak...
Tarih tam acıklar mısınız ona göre hazirlik yapıyoruz..
ekımden sonrakı yarıslara katıla bılırım
bi aksilik olmazma 2 aractan biri biterse gönlüm yarısa girmekten yana bitmezse izlemek için muhakkak ordayız zaten izmirden gelmeyi düşünen baya bi arkadas war yanlız İZLİYİCİ SORUNU cok önemli cidden ne pistin bası görülebiliyo nede sonu sımdıden calısmalara başlanmalı bence..
arabamı hazırlıyorum ben de ordayım
kısmet dielim bi aksilik olmazsa gelirik özledik yarış heyacan adrenalin olsun heryere giderik...
istanbuldan gidecek arkadaşlar için şöyle bir durumda ayarlayabiliyoruz
Reysaş Lojistikten 8 araç taşıyabilen bir TIR kiralayabiliyoruz istanbuldan araçlar yüklenecek konyada inecek ve dönüş için yüklenecek istanbulda inecek
Bunun maliyeti Gidiş Dönüş Araç başı şuan 350 TL gibi bir rakam biraz daha indirim yaptırmaya çalışıyoruz bilginize
ßende orda olcam arkadaslar ;)