ben size yazdım beyler gelmeyin rezil olursunuz diye ama cok tepki almıştım forumdan tee ne zamandan belirtmiştim.
Printable View
ben size yazdım beyler gelmeyin rezil olursunuz diye ama cok tepki almıştım forumdan tee ne zamandan belirtmiştim.
bukadar rezil bi durum olur adamın yaptığı arabalar fransız bi sitede dünya üçüncüsü seçiliyo konyada dırag da rakibi doğan karbüratörlü k16 lı 131 ayıp o arabayı hadi yarışın demek bile organizasyonun nekadar içler acısı olduğunu gösteriyo
evet arkadaşlar yarış için fazla ıvır zıvır demicem bütün olumsuzlukları arkadaşlar yazdılar zaten
msky a gelince iyi degildi arabayı günlük kullanımda süremedigim için yeteri kadar ilgilenemiyorum onunla termostat problemi yaşadık termostat açmadı her kalkışta suyu boşaltım tekrar yarıştık makinamıza çok zarar verdik bugün bizim msky 1580 kg e30 kasa ileydi biraz hafiflettik 1280 kg oldu daha iyi zaman çıkaralım diye arka diff i degiştirdik ford 9inç kullandık bagımsız süspansiyon olmadıgı için istedigimizi alamadık genede bugünün en iyi zamanını msky yaptı her neyse olan oldu o konuyu kapattık yenisine bakalım yarışan arkadaşları tebrik ederim
ben 4 çeker kullanmayı seven bir adam degilim onun için bu yaptıgımız dereceyi msuprayla yapmaya çalışıyorum allah nesip ederse swap ailesi olarak 6 haziranda akhisarda olacagız msupra mzsky ve ilkerin e30 m3 ile bu dereceyi çıkarmaya çalışacagız fakat ben kendi adıma bu dereceyi msupra ile çıkaramazsam drag severlerin karşısına yeni bir msky yada ssky olarak çıkacagım ve dahada iyi derece çıkaracagımı kendi türkiye rekorum olan 0-400 10.8 saniyeyi egale edip ve sadece o aracla devam edecegim yani benim için şuan akhisar çok önemli güzel bir organizasyon bekliyorum
swap center ailesi kafasına bir şey koydumu yapar sakın unutmayın
http://www.facebook.com/bilalarg?v=a...=1442620310002 :) :soru:ssky
videolar için ayrı bir konu açılırsa takip edilmesi kolay olur merakla bekliyorum...
krn snn için:)
http://www.facebook.com/video/?id=13...=1442623790089
edit:resim karışıklıgı oldu sory
edit:resim karışıklıgı oldu sory
Geçen sene değil mi bunlar ya ?
Eskı fotolar
bunlar geçen ki yarışlar 16 sında yapılan değil ki