ya şu güzelim ankaramızda neden hala bir drag pisti yapılmaz? o kadar meraklı, hevesli, ilgilenen kişi var ama bir tane pistimiz yok..
Printable View
ya şu güzelim ankaramızda neden hala bir drag pisti yapılmaz? o kadar meraklı, hevesli, ilgilenen kişi var ama bir tane pistimiz yok..
bende bır kere konya facıası yasamıstım gıdenlerın ne cektıgını ıyı bılırım...ben yapılacak acıklamayı cok merak edıyorum...tabı bı acıklama yapılacaksa...
bunlarıda bilin Süleyman dan geçen seneki ölçüm sistemi için yarış başı istenen kira bedeli 1000 tl.6 YARIŞDA 6000 TL sistemin kendisi 9000 tl oda derdi çattı sponsor bularak yeni sistem yaptırddı ve pazar sabahı 6 da bitti evine hiç gitmemişti Süleyman.ölçüm sisteminin eksikleri olsada idare ediyordu.fakat sol tarafda duvarın arkasından finişdeki fotosele giden kablo 200 cü mtlerde kesici bir aletle kesilerek kamufle edilmiş.
yapılabilecekler..Süleyman kardeşime iletildi...
En düşük sınıf 15-16 sn arası deyip 16 sn üstü araçları klasman dışı kabul edip klasman yarışları ve ödül töreni bitiminde bunları küstürmeden klüp kendi bildiği gibi yarıştırsın.dünkü 51 kayıtlı aracın en az 20 tanesi 16 sn üstüydü.
15-16 sınıf 1**14-15 sınıf 2**13-14 sınıf 3**12-13 sınıf4 **11-12 sınıf5**
11sn altı sınıf 6 olarak sınıflar belirlenip 0.25 sn iyileştirme toleransı ile yarışmacılar setupını yapıp gelecekler..hedefleri rakipleri değil sınıf 1 de ise 14.75 i hedefleyip bu snyeyi istikrarlı bir şekilde tutturmaya çalışacak.
Seyirci girişi araç girişlerinden farklı bir yerden verilmeli.padok alanı altındaki alanda asvaltlanarak kapalı parka dahil edilmeli.pist sonundan bir bypas verilmeli kurtarıcı ve ambulans için.kalan araçlar yüzünden araç başı 30 dakka bekleniyor.taa antepden kalkıp750 tl kurtarıcı parası vererek gelen fiberin üstüne motor koyup gelen arkadaşlara kıyamadık yarıştırdık ama bir dahası yok..o arabalarda 16 sn üstüydü zaten.
Trübin için Klupün yapacağı bir şey yok.sponsor veya hayırsever vatandaş bulunca olur ancak o...Ben gözlemciydim imkanlar dahilinde yapılabilecekleri böyle gözlemledim.daha iyi şartlara sahip bir pist yapılana kadar elbirliği ile aksaklıkları düzeltip yarışabilmemiz lazım yarışamamak daha kötü..
iyiki gitmemişiz hiç üzülmedim şu yorumlardan sonra...
Antepden gelen fiber bir serçe yoktu , sadece AN221 Pug106 katıldı burdan , oda American Street'te 2. oldu.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4156245_n.jpg
Ankarada ortam farklı degil
ama orda iki tip insan var
biri bilinçli tip tribün den insan gibi kendine ayrılan yerden izleyen
ikinci tipler hemen start noktasının arkasında araba cevirip mutlu olan ve güvenlik ile kavga edip starttan içeri piste kadar sokulan tipler
bunlardan istanbulda da var antalyada da var heryerde var engellemek cok basit degil maaleesef
gönül isterki Ankarada istanbulda antalyada konya da izmirde birer pist olsun
herkes kötü pistten şikayetçi ama biz güsel bişiler yapalım diye konu açtık 100 kişi sadece toplandı
nerde drag severler biraz ciddiye alsanız bizi keşke
http://www.facebook.com/#!/photo.php...d=393878094222
kırmızı 124ün detaylı fotoları:D
Organizasyon gerçekten beterdi kimse nasıl veya neden oluduğunu sormayacak böyle birşeyin çünkü gerçekten çok fenaydı padokta lastik yakalnlar patır patır gazlayıp bizi benzine eksoz gazına boğan 124 serçeler o sıcakta nasıl bir eziyet olduğunu anlatmama gerek yoktur sanırım sıcaktan nefes alırken ateş çekiyordum sanki içime ayrıca padok dizilimi öyle birşey daha önce hiç görmedim padokta araçların arasında dansöz gibi kıvrılarak geçiyoruz ve işte o en mükemmel an en arakdaki aracın kapı numarası okunur bide geç kalınca kızmaya başlar ulen kafanı uzat Allah rızası için padoğun haline bir baka bakalım neler oluyo orda acaba herkes seferber o aracı piste çıkartabilmek adına sonra katagori olayını zaten çözemedim.tek bildiğim birşey var dragtanda yarıştanda konya pistindende nefret ettim çok çıldırdım ogün arabasının içersinde ser sefil uyuya kalmış tuvalet için bile padoktan dışarı çıkamayan çünkü sırasının ne zaman geleceğini bilmeyen hiç bir açıklama yapılmayan drag severleri görünce birdaha gelmemek içinde çok söz verdim kendime başka bir yer olursa bilmiyorum ama konya pisti bitti sanırım bizim garajımız için ha birde şöyle bir durum var bir okadarda sevdik şehri sağolsunlar Ali abi ve Selman bizleri asla bırakmadı kafamı nerde olursa olsun sağıma çevirdiğimde Selman ordaydı Ali abi heran bir isteğiniz ihtiyacını varmı diye bizi ağırlamak adına bir koşuşturma içindeydi inş. onları Ankarada ağırlama fırsatımız olur çok teşekkürler hepsine daha ismini bilmediğim sayısız kahraman vardı orda :) krallar gibi ağırlandık tekrar saolun.Ha birde zaman geçmek bilmedi tabi güzel saohbetlerinden dolayı Kop Onur abi ve onun arkadaşları, Göki abi hepsi saolsunlar sohbet muhabbet zaman geçti yoksa hepten haraptık :)
ultra dandik bir orginazasyondu.gelmeyenler iyiki gelmemiş.kuş serileri yokmu bide.
erkenden gitcektik ama onur(kop42) arkadaşımız için o rezilliği çektik.her tarafımız yandı pişti kum oldu.yoksa 1 dakka bile durmazdık
Göki aracı söktü çöp araba yaptı diyenlere kapak olsu nbu konya yarışı :D adamlar aşmışlar uc noktalarda geziniyorlar :D:hahaha:
Geçen sene sökük geldim diye bu ne hal diyen Sayın Hasan Başkara abicim dünki lafını hiç unutmıcam :D:D:D
Gökhan sende de çöp arabalar varmış.. :hehe::hehe::hehe:
++10000000
bütün ınsanlar aralarında da bız de varız mahvolduk resmen zevk ıcın gunu bırlık gıt gel 1200 km yol yaptık ama hıc değmedi gittigimize tabi bunun yanında sıcagın altında kavrulmamız da cabası. ayrıca gercekten yazık ınsanlar dışarıda sıcak bır yandan ruzgar nedenıyle toz toprak bı yandan sıkıntı cekerken mıkrofon elınde mılletle dalga gecer gıbı alkış olmazsa yarış yok dıyen arkadaşı da buradan en ıctenlıgımle selamlıyorum saygımı bozmadan ama bu kafayla devam ederlerse konya ıcı hafta sonları kendı aralarında kebap yellerken koşarak 400'e kalkarlar kı kalksalar da 400 süresini olcemezler
bir ara elinde mikrofon olan arkadaş ne alkış o kadar kalkış dedi, bende sanayide araba kaldırıyomuşuz hissi oluştu o an