yaso325 Nickli Üyeden Alıntı
böyle organizasyon görmedim...günlerdir hazırlanıyorum aile huzurumu bozdum konya için üç gündür 10 saat uyumamışımdır ama herşey boş..saçmalık...katılım ücretinin ne kadar olduğunu bilmiodum daha önceden oraya gidince 195 e çıktığını bilseydim o süleyman dallamasından si.e s.ke alırdım o parayı..burayıda okuduğunda bi cavabın olursa ö.m at nerdeysen yaso anında yanında menüsü çıkacak.onu tıkla..
açıkcası hasan abinin görüşleri benim için önemliydi ve onla yarıştan önce günlerce konuştuk seeding ve gruplar bu sene bi alicengiz çevrilmeden belirlencek,hafif araç farklı sınıfta yarışcak gruplar arasdında 2.sn olcak felan...hiçbiri yoktu...11 sefer kontak kapatmadan araba kaldırttılar bana ilk kalkışta subaruyu yanıma çektiler benim aracım atmosferik e30 325 [mavi olanla karıştırılmasın]yinede kalkarım dedim...üst üste 2 subaru,poloturbo,206rcturbo dan sonra hiç yarışmıyan hatta motoru subap ayarı yapacak kadar soğuk 3.5+noslu aracı çıkarıp birinciyi belirlediler...kardeşim gibi sevdiğim anıl olmasa o araç bu işler çok farklı yerlere gelicekti...ben dönen oyunun ne olduğunu biliyorum yinede mutluytum gün benim günüm oldu en çok araç kaldıran en çok eğlenen ben oldum...yarıştığımız ar4kdaşlarda çok centilmendi arızalandılar onlarada teşekür ederim...sevdiklerimize kalbimiz kırık düzenliyen dallamaya zaten mokoko