Hani olay tam nedir bilmiyorum, kim haklı veya haksız fakat organizatör abimiz yanlış yapmış fazladan para falan.. Eğer böyle fazladan para alma durumu varsa o para belki bir anda değil ama yavaş yavaş kat kat fazlası çıkacaktır:)
Printable View
Hani olay tam nedir bilmiyorum, kim haklı veya haksız fakat organizatör abimiz yanlış yapmış fazladan para falan.. Eğer böyle fazladan para alma durumu varsa o para belki bir anda değil ama yavaş yavaş kat kat fazlası çıkacaktır:)
yeni yarışmacılar kazanılmak için sanırım böyle mahalliler düzenlenmesine karar verilmişti sanırım. bu şartlar altında elimden geldiğince katılmayı düşünüyordum. kendime göre arabamı hazırladım, arabamı yürüterek geldim. 2. seeding kalkışımı saat 1 gibi yaptım, gruplardaki kalkışım ise saat 6 da oldu. ama arada ne oldu ne bitti gruplar ne şekilde oluştu kim hangi sırada hiçbir bilgi verilmediği gibi organizasyon masasının yanına gitmemize de izin verilmedi hiçbir şekilde öğrenemedik. bir ara hiç çağrılmıycam sandım defalarca gitmek aklıma geldi. bu şartlar beni hayal kırıklığına uğrattı. bu şartlarla piste çıkmayı bir daha düşünür müyüm bilmiyorum. Ahmet abiye katılıyorum, otobana devam. bu şartlarda kimse yarışmacı yok, piste gelin diye çağrıda bulunmasın
benim anlamadıgım 200. metrede nasıl kesıldı bu kablo yada ne zımbırtıysa yok yanı yarış başlangıcındakı alan olsa eyvallah cok kalabalıktı gorulmedı yarış bıtımınde bı yerde olsa bu seferde uzak dıyelım gozukmedı ama yarışın tam orta yerı ve guvenlıgın oldugu yer kı orada tam bızım karşı tarafımız orada ınsanlar hıc tel orguden atlamadı hatta yaptıkları bol bol agaca cıkıp yarışı ızlemeye çalışmaktı bı garıplık var bence oyle degıl mı ?
abi öncelikle ücret konusu hakkında hiç bi bilgim dahi yoktu benden 10 sayfa önce başlamış okudum yazdım.paraya önem vermediğimi senin çok ii bilmen gerek. önem versem katılım ücretinin ne kadar olduğunu bilmeden geldim..daha dikkatli okursan eğer yazdıklarımı orda 195 olduğunu öğrendim aradan iki gün geçti daha önce 150 olarak açıklandığını duyunca yapılan terbiyesizliği kınadım ve yinede sözümün arkasındayım herkezin olduğu gibi...seedingdede adam gibi kalktım sen burda sınıflar geçen seneden farkklı belirlencek dedin seeding de arabadan civata sökmemiştim görüntüler varsa bakabilirsin...ama sözler tutulmayınca herkezin arabası sökük ve aynı sınıfta olucaksak bende sökerim dedim ve seedingden sonra söktüm..nos konusunda içim çok rahat çünkü her dönüşümde kaputu açtım areaç soğutabilmek için nos korkum olsa kaputu açmam bu arbada emek var haram beygir yok..aracı soğutmak için çaba sarfettim allah razı olsun kontak kapattırmadınız...bu arda ilk 2003-2004 senesinde ulusal draglara girdim sadece 430 tl lisans 400 tl katılım ödedim..ben bu işte yeni değilim abi çoğu arkadaşın dreksiyona mama dediği zamanlar ben bu işin içindeydim...cümlemin sonundada bişey yazdım kaçırdın benim gönlüm sevdiklerime kırgın yani sana süleymanmış ahmetmiş mehmetmiş ben tanımam ben senin sözüne geldim oraya..ben seeding derecemin altına indim möadem niye geçemedim 3.5 i...13-15 arası sınıflar olucaktı 12-13,13-14,vs...yapıldı 3.5+nos 13.9 yaptı o zamn seedinde kalkışta dahada düştü madem bi üst sınıfta olsaydı...bay çekmek yok dedin bir sefer kalktı araba birinci oldu bu bayan mıydı..
haa yinede diyorum kesinlikle derdim kupa felan değil anıl benim öz kardeşim gibidir..zaten yarıştan sonrada gördüysen kucakladım ayağa kaldırdım...biz güldük eğlendik fakat konyaya farklı vaadlerle geldik bunu herkez bilsin...nosu bitmesin diye kaldırılmadıysa zaten diyuecek bişeyim yok..
senin saf düşündüğün için değil abi süleymanın cebi dolsun diye adamlar alındı...biraz önce yazdım yine yazıyorum ben arcımdan seedinglerde civata sökmedim.yarışta herkez biyerleri sökünce bende söktüm konya için çok doğal bişey bu çünkü ali babanın çiftliği gibi..11 sefer üst üste araç kaldırdığıma kızgınım sen bunu engelliyebilirdin..araya birer araç sokmak zor değil...nese sonuç olarak gururluyum seedinle beraber 13 sefer araç kaldırdım 12 supob lı 6750 çeviren 80 li yılların teknolojisiyle hazırlanan atmosferik m20 nin napıcağını herkez gördü umarım...yarıştan sonra kulağıma nos felanmı var gibi şeyler geldi araç hala römork üstünde ankarada yatıyo aklı kalan görebilir.istiyen dreksiyona kendi oturabilir..
abicim bir daha sölüyorum yanlışı savunmuyorum haksız değilsiniz yanlışları konuşarak küfrederek allahdan bela okuyarak nereye varabilirsiniz.kimse istemezdi böyle olsun.o kablo kesiminde de sol taraf sağ taraf herkes heryere girdi çıktı ve o olayı cahil bir seyirci değil neyse kimsenin günahını almayım allahından bulsun onu yapan.
gelelim sahtekar yaso sana allah seni bildiği gibi yapsın bak burdan yazıyorum insanlar acaba deyip inanırlar diye okusunda ne kadar sahtekar olduğunu anlasınlar diye.sonrada telefonda ağzına ..sçrm seniinn.bir daha yazıyorum adam gibi oku adam gibi yaz cidden kızmaya başladım sana.. benim bir abiliğim var herkese eşit.. bir arabanın avantajı olcak diyen bunu ne bozarım nede laf ettiririm ağzından çıkanları kulağın duysun.bana en yakın kişi mavi 325 li Tuncay dı orda hangi sınıfdaydı senin bir altındaki sınıfda.daha ilk toplantıda süre ölçümüne geçilmeden dedim 50 araba var burda bucuklu filan bir yerden kesim alırsak insanların aklına farklı şeyler gelir dedim ve ayrı sayfalara 11-12***12-13***
13-14***14-15***15-16 ve 16 sn üstü diye sınıflamayı yaptırdım.sınıflamayı yaptım derken boş sayfaların üzerine o sınıfa girecek üst ve alt sınırı yazdım bu sınırlar çerçevesinde görevli arkadaşlar sayfaları dodurdu.kimsenin süresi belli değildi bunu yaptırdığımda.süre ölçümlerinde de iki kişinin süresine baktım o da kağıtdan değil canlı canlı fısfıs ismail ile mavi e30 lu Tuncay ın onun haricinde kimsenin süresini bilmiyorum bilmemde gerekmiyor ilgimide çekmedi aklımda fesatlık olmadığı için.sonradan yapılan tek değişiklik 16 sn üstü 20 tane araba olunca 16-17 yapıldı 17 üstü diye bir sınıf eklendi.adamsan bunu araştır bunun aksini ispat et sonra konuş.yada burdan herkesin önünde özür dile benden.arabam iman gücüyle gidiyo diyosun madem allah korkun olması lazım iftira atma.final kalkışını hemen yapacaktı hakemler koştum masaya diğer kalkışları yaptırdım dinlendirmek için seni.senin için değil hak neyse onun için.haa öte tarafdan daha önce verdiğim akılları geçtimm yarışdan iki gün önce orda seni geçirmek madara etmek olsaydı niyetim o dbilas emmeyi taktırıp fakirde kalıp avansla kırılarak kurtarıcı üstünde seyredebilirdik.. yukarıda allah var ben korkuyom sende kork.aracının nossuz olacağını kesin ve kes bilen bir kişi varsa oda benim çünkü bundan 5-6 sene önce m20 atmosferikle 13.2 leri daynoda 276 bg leri yakaladım ben.
son cümle..............tekrar söylüyorum..:ofk:
şu yazdıklarımı araştır doğruluğunu öğren sonrada herkesin önünde özür dile benden..
yasoTabi ben kötülük yaptımm sistemi böle yapınca eski hacim sistemi olsaydı 2800cc ile 2000*1.5 turbo katsayısı ile 3000cc olan subaruların hepsiyle kalkacaktın.beyaz subaru 1-0 öndeyken arızalanmasaydı şu konuştukların dan farklı telde çalacaktın.bu seferde bu nasıl sistem 4 çekerle kaldırdınız filan.6 haziranda akhisarda yarış var hacim sistemine göre git orda hangi sınıfda yarışıcan hangi arabalarla kalkıcan kaçıncı olacan merak ediyorum.eskiden 1 kerede olsun yarışmışsın ama çabuk unutmuşsun.
Akhisarın sınıflaması yaso..
Sınıf 1 -> 0 - 1400 cc- ye kadar otomobiller
Sınıf 2 -> 1401 - 1600 cc arası otomobiller
Sınıf 3 -> 1401 - 1600 cc arası GTI, VTS, VTI,GSI
Sınıf 4 -> 1601 - 2000 cc arası otomobiller
Sınıf 5 -> 2001 - 2800 cc arası otomobiller
Sınıf 6 -> 2801 cc ve üzeri otomobiller
Sınıf 7 -> 4X4 ve Noslu
Sınıf 8 -> Dizel
bak burda güzellik yapmışlar 4 çekerleri ayırmışlar..sen yaklaşık 3000 sin ama sahtekarlıkla sınıf 5 e girersin..
süleyman yanlıs yapıyorsun ortamı sogutmaya calısyorsun...ama cok yanlıs yapıyorsun bu senın son yaptıgın organızasyon bence bırdaha kımsenın katılcagını dusunmuyorum bak burda ınsanlara neler yazıyor çiziyor ? çok kaçak güreşiyorsun bence bu son organızasyonundu...kımse alınmasın darılmasın kullanamadgım sıstemın extra ucretını benden ısteyen suleyman helal etmıyorum o parayı sana ve bu kadar sorumsuz olman ayrıcı kişiliğine kimliğine zarar verdi... hiçmi savuncak bır cumlen yok kendını hıcmı soluycek bır lafın yok yapıcak acıklaman yok bu yazılan cızılenlerın hepsını kabulmu edıyorsun ......haaaa susuyorum dıyorsan bu susulcak bır konu degıl sen burda yazmıyrak ınsanları dahada çileden cıkarıp kendıne dusman edıyorsun SÖLEDİĞİM GİBİ CEBINE GIREN BENIM HAKKIM OLAN BIR KURUS VARSA Kİ VAR HELAL ETMIYORUM....
yani artık konya tofaş cup olarak devam edecek gibi
1.24 cup yapalım :)
Sizleri anlamakta güçlük çekiyorum ben. Adamlar locost araba yapıyorlar, yok şasi, üstüne karbonfiber, ülkemizin güzide ustaları size süper made in turkey locost makine getiriyorlar beğenmiyorsunuz, ondan sonra ülke gelişmiyor diyoruz.
Açın ustalarımın önünü :D :D :D
1 saate kadar
Turbo k24 swap SERÇE 8.24sn videosu sizlerle :D
Göki daha önce kartala h22 koymuşlardı sanıyorum.