tır olsun rahat rahat gidelim ...
Printable View
bence tırla gelin öle imkanınız varsa en azından tırla gelenler dolusur bi arabaya gelir yorgunluk olmaz bu organizasyon gercekten cok güzel ve cok kalıteli olucak en azından bu işin içinde olan ve bilen insanlar organize ettı 6 haziranı iple cekiyoruz ...
Miniks +1
Mmustu
Tarantino
İsotta
Ekeray
Yiğit-Y
Kaldı bir araçç :)
Bu arada eray senin son durumun nedir valla adını yazdırdın döve döve alırım canlıyı :D
olum 350 km ise gelicem bir depo ile :D benzin bitince bırakıcam arbayı orda sonraki maaş dönemimde maaş alında tekrar akhisara gidip benzin koyup gelicem hasep böle :p yok abi şaka maka olabildiğince düşük yol yapmaya gayret göster,yorumda :D
Ben c.tesi öğlen işten çıkıp giderim gece otelde kalırım yol yorgunluğu olmaz yarışın tadını çıkartırım.
gidiş-geliş 1000 km.bence tırla gidelim.
mmustu tırla konuş ayarla paraları yatıralım.sonradan sıkıntı yaşamayalım.son haftaya bırakmıyalım işi.
tırı ayarla listeden parayı topla muştu agam bu iş son dakikaya kalmasın gelmiyorum falan filan olur sonra gidemeyiz ;)
bu tır işini bu hafta halledelim paralar muştu agada toplanmış bir an önce aklımızdan çıksın bu olay...
sagolasın moruk
bu manisa akhisar o kadarda uzak bi yer değil toplamda 6 saatlik yol var ztn 1.5 saati vapurda geciyor
arabası biraz daha insancıl olanlar 2 ser 3 er kisi kendi araclarıylada kara yolundan gelebilirler cok daha ekonomik olur...
istemiyorum sizi :D ben karımla gidecem :D
ok kankacım o zaman inşallah çok güzel olacak :icon_tup:
gülüm birazdan netleşecek iletişime geçtik firmalar ile şuanda bir tanesi geri döndü araç başı 300 TL fiyat verdiler diğerlerindende gelsin hemen hesap numaralarını verecem
sen ok sin abim ;)
hade bakalım ben canlıyı alırım ister yakkk ister sula :D